skip to Main Content

Voor verhuur containers moet u in Tilburg zijn

Een goederencontainer aanschaffen is wat anders dan een brood halen bij de bakker. Bij die laatste weet je precies wat er te koop is, maar een container is nou niet bepaald een alledaagse aankoop. Je wilt wellicht uittesten of het iets voor je is, zonder dat je er meteen aan vast zit. Voor mensen die graag op zeker willen spelen, heeft Gebr. Vermeer Industrial Movements in Tilburg de ultieme oplossing in petto: verhuur containers! Hiermee kunt u makkelijk eerst de proef op de som nemen. Bevalt het, dan kunt u er altijd nog een kopen. Of misschien heeft u de container maar voor een korte periode nodig.

Bovendien heeft een container meer gebruiksmogelijkheden dan u op het eerste gezicht zou verwachten. In onze werkplaats verbouwen wij zo’n unit compleet tot een multifunctionele uitbreiding van uw onderneming. Een container wordt dan plotsklaps een extra kantoorruimte of een werkplaats. Wij verhuren in dit genre onder meer combicontainers met een kantinegedeelte, met alles erop en eraan: stroom en verwarming, ramen, verlichting en ventilatie. Op deze wijze krijgt u er met onze verhuur containers op simpele wijze een vergader- en kantoorvoorziening bij! En wat te denken van een magazijn voor uw voorraad, compleet met stellingen?

Ook voor transport van containers

Maar let op: de verhuur containers van Gebr. Vermeer vertellen slechts een deel van het verhaal. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de ombouw van zo’n veelzijdige container. Ook van het containervervoer hebben wij een specialisme gemaakt. Dit transport verzorgen wij al jaren. U komt onze vrachtwagens zowel op de binnen- als buitenlandse wegen tegen. Ook de benodigde vergunningen regelen wij voor u. Laat ons ook uw logistieke dienstverlener worden: We take care of your machinery.

Verhuur containers? Gebr. Vermeer!

Bij Gebr. Vermeer Industrial Movements weet u precies waar u aan toe bent. Bent u benieuwd naar onze verhuur containers en eventueel de mogelijkheden tot aankoop? Neem dan contact op. De betaalbaarheid hiervan mag u zich gewoonweg niet ontzeggen. Ons team van professionele medewerkers staat klaar om voor u aan de slag te gaan.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top