skip to Main Content

VCA

Gebr. Vermeer Industrial Movements is VCA gecertificeerd volgens de VCA* 2017/6.0 normen bij Aboma Certification.

Voor het toepassingsgebied:

  • Transport van machines, containers, installaties en testgewichten.
  • Speciaal transport incl. hijswerkzaamheden met autolaadkraan, telekranen, heftrucks en hijsportalen.
  • Uitvoeren van (de)montage-, rigging- en amoveer werkzaamheden.

Onze medewerkers beschikken over een VCA certificaat Basisveiligheid of VCA voor leidinggevende. Zo kunnen ze zorgen voor een optimale en veilige afhandeling van uw opdrachten, transporten en verhuizingen.

Bekijk VCA Certificaat

MVO

Gebr Vermeer is constant op zoek naar methodes op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen: gericht op het sparen van het milieu en kosten. Dit wordt door ons als een verplichting genomen voor het huidige milieu en komende generaties. Zo worden onze vrachtauto’s goed onderhouden, wordt veel aandacht geschonken aan banden (spanning, brandstof-besparend en stil), aerodynamica en investeren wij continu in vrachtauto’s met zuinige, milieuvriendelijke motoren. Ook rijden wij met vrachtauto’s op biogas. deze voertuigen hebben een bijzonder lage co2 uitstoot.

Defensief, zuinig en schadeloos rijden en daarnaar handelen is een groot issue binnen ons bedrijf. Onze chauffeurs worden hier met grote regelmaat voor getraind en opgeleid. Van al onze heftrucks zijn er veel elektrisch aangedreven en voorzien van food-grade vetten; daardoor zijn ze uitstekend in te zetten voor groen intern machinetransport. Voor woon-werkverkeer stellen wij elektrische scooters beschikbaar. Wij gaan verantwoord/zuinig om met elektriciteit en brandstof. Ons afval wordt bij de bron gescheiden en ook zodanig afgevoerd.

Wij staan open voor een sociale verbinding tussen ons bedrijf en de regio en nemen daarin onze verantwoordelijkheid.

Gebr Vermeer ondersteunt maatschappelijke initiatieven, instellingen en evenementen en wij verbinden ons ook met een aantal van deze.
Wij zijn een erkend leerbedrijf, werken met het beroepsonderwijs en geven mensen gelegenheid vakkennis op te doen binnen ons bedrijf.

HACCP

Gebr. Vermeer heeft maatregelen getroffen om veilig en hygiënisch te werken.

Onze machinetransporteurs, monteurs en chauffeurs beschikken over het certificaat “Voedsel Verantwoord werken voor Onderhoudstechnici en Machinetransporteurs” (HACCP ISO 17024).
Desgewenst of voorgeschreven gaan onze mensen gekleed in foodkleding, dragen detecteerbare oordopjes, haarnetjes en overschoenen en respecteren uw veiligheids-, en hygiëneregels. De werkmaterialen worden zoveel als mogelijk afgestemd op de HACCP regels en onze heftrucks zijn elektrisch uitgevoerd met non-marking banden.

Gezien deze werk- en denkwijze zijn wij een geschikte partner voor werkzaamheden en machineplaatsingen in een “zuivere” omgeving of in de foodindustrie.

CO2

Gebr. Vermeer houdt zich bewust bezig met een schoner milieu. Duurzaamheid krijgt steeds meer aandacht in onze maatschappij. Dit zien we ook bij onze opdrachtgevers. Steeds vaker wordt gevraagd naar de Co2-uitstoot van bedrijven. Door middel van onze jaarlijks opgestelde Co2 footprint, waarbij de Co2 uitstoot in kaart wordt gebracht, worden doelstellingen gemaakt om de uitstoot te verminderen.

Gebr. Vermeer Industrial Movements houdt zich bezig met Co2 reductie en neemt 4 keer per jaar deel aan het CO2 reductie initiatief: Stichting Nederland CO2 Neutraal

VVT erkend

Kwaliteit en veiligheid, twee aspecten die voor Gebr. Vermeer Industrial Movements en haar opdrachtgevers een essentieel onderdeel uitmaken van de uitvoering van hijswerkzaamheden. Of het nu om werkzaamheden gaat met een mobiele kraan of een vrachtwagen met autolaadkraan, de opdracht is pas succesvol afgerond wanneer de werkzaamheden niet alleen binnen de afgesproken tijd en specificaties zijn uitgevoerd, maar vooral zonder schade c.q. ongevallen.

Bekijk VVT Certificaat

Back To Top