skip to Main Content

20 feet container kopen of huren, het kan allebei

Een mooie, compacte container met toch een zee aan ruimte en geschikt te maken voor talloze doeleinden. Dat is de 20 feet container die u in het assortiment van Gebr. Vermeer Industrial Movements vindt. Wie precies weet wat-ie wil, kan zo’n unit direct bij ons bestellen. Wilt u de container echter eerst nog een tijdje uitproberen, dan bieden wij altijd de optie van containerverhuur. Het transport ervan gebeurt met eigen materieel van Gebr. Vermeer Container Transport. Alles onder één dak, da’s wel zo handig.

Wellicht kent u containers alleen van goederenvervoer op een vrachtwagen of, in grote hoeveelheden gestapeld, op een schip. Dat is natuurlijk ook waar ze met name voor worden gebruikt. De mogelijkheden zijn echter ongekend, zeker van de 20 feet container. Bij Gebr. Vermeer verzorgen wij ook de ombouw hiervan. Met een paar simpele ingrepen verandert zo’n ijzeren gevaarte ineens in een extra kantoor of winkel, kantine, werkplaats, magazijn of opslagplek. Bijkomend voordeel is dat containers te schakelen of stapelen zijn. Wij voorzien ze van een trap en loopbordes en voilà: nog meer extra ruimte is klaar voor gebruik.

Containerverkoop, -verhuur, -ombouw en -transport

Het is bovendien uiterst voordelig om bij Gebr. Vermeer Industrial Movements uw eigen container in huis te halen. Niet voor niets staan wij bekend als gerenommeerde specialist in containerverkoop, -verhuur, -ombouw en -transport. De enorme mogelijkheden van een container hebben we u geschetst. Nog niet verteld hebben we dat u, naast de 20 feet container, eveneens de keuze heeft uit exemplaren van 10 of zelfs 40 feet. Er zit er dus altijd één tussen die volledig voldoet aan uw behoeften.

20 feet container transporteren? Gebr. Vermeer!

Ook over het transport hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij brengen de 20 feet container of een andere formaat daar, waar u die hebben wilt. Hiervoor maken we gebruik van een container zijlader, die met een ingenieus systeem de bak direct naast de vrachtwagen kan plaatsen. Of we schakelen een zwaardere autolaadkraan in, voor als de container wat verder weg moet worden neergezet.

U kunt hier contact met ons opnemen.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top