skip to Main Content

Een autolaadkraan huren bespaart tijd en geld

Maak het uzelf gemakkelijk bij het afleveren van een grote vracht. Bij Gebr. Vermeer Industrial Movements kunt u eenvoudig en betaalbaar een autolaadkraan huren. Daarmee is een lading direct van de vrachtwagen te halen. Geen gedoe dus met het moeten inschakelen van een aparte kraanwagen en op die manier ook nog eens beter voor het milieu. Binnen ons wagenpark heeft u de keuze uit tal van combinaties met autolaadkranen. Direct na aankomst op de plaats van bestemming kan worden begonnen met lossen, zodat er geen kostbare tijd verloren gaat en men direct met het materiaal aan de slag kan.

Gebr. Vermeer heeft zich toegelegd op de verkoop, verhuur en het vervoer van diverse formaten containers. Voor dit soort transporten zetten we onder meer vrachtauto’s in die een autolaadkraan aan boord hebben. Het betreft hier motorwagens met een aanhanger of een trekker met een gestuurde oplegger. Moet de container niet pal naast de vrachtwagen worden gelost maar verder weg, dan zetten we hierbij zwaardere autolaadkranen in met een groter bereik. Bij ons kunt u altijd de meest geschikte autolaadkraan huren.

VCA-gecertificeerd op het gebied van autolaadkranen

Met dit complete pakket timmert Gebr. Vermeer Industrial Movements sinds de jaren ’80 stevig aan de weg als het gaat om industriële verplaatsingen. In de wereld van speciaal transport voelen wij ons helemaal thuis. Bij ons kunt u met een gerust hart een autolaadkraan huren. Een dure grap? Nee, wij verzekeren u dat de prijs u aangenaam zal verrassen. Goed om te weten is eveneens dat onze onderneming VCA gecertificeerd is, voor speciaal transport met bijbehorende hijswerkzaamheden door een autolaadkraan. Dit alles volgens de VCA* 2008/5.1 normen bij Eerland Certification.

Autolaadkraan huren? Gebr. Vermeer weet wat u zoekt!

Vul nu meteen ons contactformulier in, dan profiteert ook u binnen afzienbare tijd van al deze voordelen. Heeft u ten aanzien van een autolaadkraan huren wellicht nog vragen, dan beantwoorden wij die graag. Onze ervaren medewerkers beschikken over veel vakkennis en kunnen een uitstekende inschatting maken van uw wensen en behoeften. Laat u bijpraten over de uitgebreide mogelijkheden die Gebr. Vermeer Industrial Movements u te bieden heeft.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top