skip to Main Content

Bedrijfsverhuizing door Gebr. Vermeer, een veilig gevoel

Heeft u plannen voor een bedrijfsverhuizing? Ziet u misschien op tegen deze operatie, omdat het om grote hoeveelheden materiaal gaat en u tegelijk niet wilt dat uw onderneming tijdelijk stil komt te liggen? Dan kunt u met een gerust hart een beroep doen op Gebr. Vermeer Bedrijfsverhuizingen. Wij zijn gespecialiseerd in een volledige en zelfstandige bedrijfsverhuizing, waaronder complete machineparken, fabrieken en werkplaatsen. Nationaal én internationaal. Op basis van uw wensen en eisen gaan we aan de slag. We zorgen dat het karwei snel, veilig en kostenbesparend gebeurt.

Ook voor (de)montage en tijdelijke opslag

Aan de hand van een werkopname worden de werkzaamheden, inclusief alle knelpunten en tijdschema’s, in kaart gebracht. Zo nodig verzorgen wij tevens de (de)montagewerkzaamheden en een veeg schone oplevering van uw gebouw. Laat ons ook de benodigde verzekeringen op maat regelen. Gebr. Vermeer Industrial Movements ontzorgt u volledig bij een bedrijfsverhuizing. Daarnaast kunnen wij eveneens de opslag van machines en voorraad regelen, tijdelijk of voor een langere termijn. Onze focus ligt bij het zo min mogelijk storen van uw bedrijfsprocessen en het tot een minimum beperken van een eventuele stilstand.

Als het om een bedrijfsverhuizing gaat, heeft u in Gebr. Vermeer Industrial Movements een betrouwbare partner. Op dit gebied hebben wij een enorme expertise opgebouwd in tientallen jaren. We werken met ervaren en kundige machine transporteurs, die probleemsituaties zorgvuldig inschatten en gemaakte afspraken tijdig nakomen. Daarbij heeft ons bedrijf een grote diversiteit aan verhuismaterieel zoals onder andere kraanwagens, heftrucks, hijsportalen en bijvoorbeeld diepladers voor transporten van omvangrijke installaties of objecten. Zo voorkomt u dat u voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Onder de streep de meest voordelige bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverplaatsing door Gebr. Vermeer Industrial Movements is onder de streep bovendien bijzonder betaalbaar. Een standaard verhuisbedrijf inschakelen lijkt op voorhand wellicht aantrekkelijk, maar uit ervaring weten wij dat er voor een bedrijfsverhuizing veel extra voorzieningen moeten worden getroffen. Denk bijvoorbeeld aan de inhuur van het noodzakelijk materieel. Bij ons is dat gewoon standaard inzetbaar. Dat maakt ons tot een compagnon met een plus.

Neem contact op

Back To Top