skip to Main Content

Magazijncontainers

Gebr. Vermeer Containers heeft magazijncontainers van 10 ft .en 20 ft. te gebruiken voor bijvoorbeeld: opslag, voorraad of werkplaats. Magazijncontainers zijn desgewenst voorzien van:

  • 1 of 2 stellingen
  • “lang materiaal” voorziening
  • Verlichting
  • Stroomvoorzieningen

We (ver)bouwen en richten desgewenst uw container in, geheel naar uw eigen smaak, wensen en behoeften. Verwarming, verlichting, stellingen, glasbokken, gebruiksvriendelijke/ inbraakbestendige sloten en kantoormeubilair zijn enkele van de vele opties welke Gebr. Vermeer Containers u biedt. Opslag? Voorraad of Werkplaats?

U kunt de containers voorzien van uw eigen reclameborden welke u op voor- en achterzijde in de daarvoor bestemde bordhouder kunt schuiven. Daarnaast kunt u terecht voor opslagcontainers en werkplaatscontainers.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top