skip to Main Content

Werkplaatscontainer huren

Gebr Vermeer Containers heeft werkplaatscontainers van 1 20 ft container tot 4 geschakelde werkplaatscontainers. Deze zijn uitstekend te gebruiken voor bijvoorbeeld: mobiele werkplaats of opslag.

Werkplaatscontainers zijn desgewenst voorzien van:

  • Stellingen
  • Verlichting
  • (Kracht) stroomvoorzieningen
  • Lasdampafzuiging

We (ver)bouwen en richten desgewenst uw container in, geheel naar uw eigen smaak, wensen en behoeften. Verwarming, verlichting, stellingen, glasbokken, gebruiksvriendelijke/ inbraakbestendige sloten en kantoormeubilair zijn enkele van de vele opties welke Gebr. Vermeer Containers u biedt. Opslag? Voorraad of Werkplaats? U kunt de containers voorzien van uw eigen reclameborden welke u op voor- en achterzijde in de daarvoor bestemde bordhouder kunt schuiven.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top