skip to Main Content

Snel en goedkoop een opslagcontainer huren

Verhuisplannen met uw onderneming? Of wilt u misschien extra ruimte in uw eigen pand creëren, door overbodige inventaris tijdelijk elders op te slaan? In beide gevallen kunt u hiervoor heel eenvoudig, snel en goedkoop een opslagcontainer huren bij Gebr. Vermeer Industrial Movements. Wij hebben zeecontainers in verschillende volumes: 10 ft., 20 ft. tot zelfs 40 ft. U zult versteld staan van wat u hier allemaal in kwijt kunt. Laat ons een lege container bezorgen en een volle weer ophalen. Moet deze een definitieve plek krijgen op uw terrein of elders, dan hebben wij daarvoor altijd het juiste materieel. Ook voor moeilijk bereikbare locaties.

Een opslagcontainer huren is een uiterst praktische oplossing. Als u voor het bewaren van goederen een extra ruimte wilt huren, bent u vaak veel geld kwijt. Nu kunt u op uw gemak uitproberen of dit bevalt. Is dat het geval, dan kunt u bij Gebr. Vermeer Industrial Movements ook een opslagcontainer kopen. Als expert in verhuur, verkoop en transport hiervan, geven wij u altijd een gedegen advies. Ons ervaren personeel weet precies waar het in uw situatie op moet letten. Staat de container bijvoorbeeld vol in het zicht, dan kunnen wij die in de bedrijfskleuren leveren. Inclusief de mogelijkheid om er reclame op aan te brengen.

Ontdek bij ons de veelzijdigheid van containers

Een opslagcontainer huren bij de Gebr. Vermeer is slechts een deel van het verhaal. Wij hebben van de veelzijdigheid van containers ons specialisme gemaakt. Dat geldt zeker voor de modificatie ervan. Zo maken wij er net zo makkelijk een magazijn van voor uw voorraad, een kantoorruime of werkplaats. Compleet met nutsvoorzieningen! Transport van containers regelen wij al jarenlang zowel nationaal als internationaal, inclusief de benodigde papieren.

Gebr. Vermeer: meer dan alleen een opslagcontainer huren

Maak van Gebr. Vermeer Industrial Movements uw dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. Zo kunt u bij ons een opslagcontainer huren maar bijvoorbeeld ook heftrucks en testgewichten. Hebben we u ervan overtuigd dat wij het juiste adres zijn? Dan maken wij heel graag snel kennis met u. Neem daarom nu contact met ons op.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top