skip to Main Content

Heftruck verhuur voor korte of langere tijd

Gebr. Vermeer Industrial Movements is hét adres voor heftruck verhuur. Wij hebben ze in verschillende uitvoeringen, van standaard tot een aantal zeer specifieke (elektrische) heftrucks, met een capaciteit van 0,7 tot 18 ton. Welk karwei u ook wacht, met onze voertuigen bent u daar optimaal op voorbereid. Bij ons kunt u een heftruck huren voor zowel korte als lange periodes. U bepaalt dus zelf welke kosten u eraan wilt spenderen. Wij garanderen echter altijd waar voor uw geld.

Bij Gebr. Vermeer is heftruck verhuur een fluitje van een cent. Tevens leveren wij voorzetapparatuur, waarmee een heftruck in een handomdraai is om te bouwen tot een multifunctioneel apparaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hijstraversen, hijshaken of kraanarmen. Nimmer was het zo eenvoudig om van uw heftruck een mini-hijskraan te maken. De speciale constructie is simpel over de vork te schuiven en u kunt aan de slag. Bij ons zijn ook diverse maten verlengvorken te krijgen, evenals containers met hulpmateriaal of manbakken; met een ladder werken hoeft niet meer.

Geschoolde chauffeurs voor heftrucks

Wij staan hoog aangeschreven als dienstverlener op het gebied van speciale logistiek. Zo beschikt Gebr. Vermeer Industrial Movements over diverse heftruckdiepladers en heftruck semidiepladers, vanaf 35 centimeter vloerhoogte. Sinds het midden van de jaren ’80 werken wij met een team van ervaren specialisten, die keer op keer bewijzen dat een klus bij hen in vertrouwde handen is. Speciaal voor heftrucks hebben wij geschoolde chauffeurs. Wij zijn bovendien VCA gecertificeerd, wat onder meer betekent dat wij speciale transporten, inclusief hijswerkzaamheden met heftrucks uit mogen voeren. Ook dat maakt ons tot een zeer geschikte partner in heftruck verhuur.

Bij Gebr. Vermeer beter uit met heftruck verhuur

Bovendien is Gebr. Vermeer Industrial Movements onder de streep gewoon bijzonder betaalbaar. Het lijkt misschien voordeliger om voor heftruck verhuur een beroep te doen op een standaard verhuurbedrijf. De ervaring leert echter dat die het op het terrein van kennis, ervaring en materieel uiteindelijk toch afleggen tegen ons.

Bent u overtuigd, aarzel dan niet en neem direct contact op met ons. Graag geven wij u een indruk van de vele mogelijkheden.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top