skip to Main Content

Heftruck huren

Heeft u zware goederen die niet getild kunnen worden, maar wilt u toch graag deze goederen gemakkelijk van A naar B kunnen vervoeren? Dan is een heftruck huren natuurlijk een goede oplossing. Bij Gebr. Vermeer Industrial Movements hebben we een uitgebreid assortiment aan verschillende heftrucks waardoor we voor iedere activiteit de juiste heftruck voor u kunnen bieden.

Of het nu gaat om een heftruck binnen een magazijn of op een bouwplaats, u vindt het allemaal binnen ons aanbod. Gebr. Vermeer Industrial Movements heeft, naast standaard heftrucks, ook de beschikking over een aantal zeer specifieke heftrucks, met capaciteit van 1 tot 18 ton. Onze elektrische heftrucks zijn voorzien van non-marking banden. Gebr. Vermeer Industrial Movements beschikt over diverse heftruck diepladers en heftruck semi-diepladers vanaf 35 centimeter vloerhoogte. Gebr. Vermeer biedt u een ‘verheffende’ oplossing.

Wilt u een zware heftruck huren? Onze zware heftrucks worden altijd verhuurd inclusief gecertificeerde heftruckbestuurder. Uiteraard beschikken wij als internationaal erkende vervoerder voor het benodigde transport over diverse heftruck(semi)diepladers. Wij kunnen bogen op een ervaring van vele jaren en weten waar we het over hebben. Zeker als het gaat om voorzetapparatuur, heftruck verhuur en bediening.

Mogelijkheden heftruck huren

Bij Gebr. Vermeer Industrial Movements heeft u diverse mogelijkheden voor het huren van een heftruck. Zoals bijvoorbeeld een compacte heftruck voor een lage doorrijhoogte met een freelift. Ook heeft u de mogelijkheid voor het gebruik van diverse hijstraversen, kraanarmen, lange vorken en hijshaken en bieden we materiaalcontainers met hulpmateriaal. Daarnaast zorgen wij voor eigen transport met open en dichte trailers en zorgen we altijd voor een ervaren, geschoolde heftruckbestuurder bij het huren van een zware heftruck.

Voorzetapparatuur heftruck huren

Bij het huren van een heftruck heeft u bij Gebr. Vermeer Industrial Movements de mogelijkheid tot het huren van verschillende voorzetapparatuur. Wij hebben dan ook een grote diversiteit aan voorzetapparatuur voorhanden. Te denken valt hierbij aan hijsarmen in diverse capaciteiten. Bij ons kunt u ook hijsframes verkrijgen en bijvoorbeeld verlengvorken van diverse lengtes. Deze zijn op hun beurt dan weer optimaal te combineren met de diverse uitvoeringen heftrucks die een drie- of vierdelige mast hebben, met een afzethoogte tot 8 meter.

Minikraan huren

Bij Gebr. Vermeer heeft u niet alleen de mogelijkheid om verschillende heftrucks te huren. Heeft u bijvoorbeeld een klus op een binnen- of buitenlocatie die niet te doen is met een traditionele kraan? Dan kunt u ook een minikraan huren bij Gebr. Vermeer. Een minikraan kan worden uitgerust met een vaste haak aan de giek of met een lier. Ook is er de mogelijkheid om meer hijshoogte te verkrijgen met een hulpgiek, welke onder diverse graden instelbaar is. Wilt u meer weten over het huren van een minikraan? Kijk dan hier.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het huren van een heftruck of minikraan? Neem dan contact op met Gebr. Vermeer. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en geven antwoord op al uw vragen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@gebrvermeertransport.nl. Neemt u liever contact op via de telefoon? Dan kunt u ons bellen op 013-4670272.

Neem contact op

Back To Top