skip to Main Content

Industriële sloop

Uw grote opslag tanken zijn aan vervanging toe, complete fabriekslijnen moeten worden gemoderniseerd, of u wilt graag een aanpassing doen in het bestaande productieproces. Bij Vermeer Industrial Movements zijn we gespecialiseerd in industrieel slopen, wij demonteren uw installaties en slopen gecontroleerd alle fabrieksonderdelen veilig en efficiënt zodat het werk ook tijdens de sloop zoveel mogelijk door kan gaan.

Een goed begin is méér dan het halve werk

Geen fabriek, installatie of productieproces is hetzelfde, dat maakt van industriesloop specialist werk zonder kant-en-klare sloopoplossingen. Om met u mee te denken over hergebruik van installaties of complexe demontages binnen een lopend productieproces worden we daarom graag vanaf het begin van het project betrokken bovendien zorgen we daarmee dat zowel de voorbereiding als het project soepeler verlopen.

  • getrainde professionals
  • industriesloop voor diverse branches
  • van A tot Z geregeld
  • minimale overlast voor mens, milieu en omgeving
  • modernste materiaal

Veiligheid voorop

Als het gaat om industrieel slopen staat veiligheid voorop, werken met chemische stoffen als asbest, chroom 6, radioactief afval, vetten, olie of andere gevaarlijke stoffen vereisen een specialistische productkennis. Daarom leggen we ons op maat gemaakte sloopveiligheidswerkplan altijd voor aan de veiligheidscoördinator en zorgen we bijvoorbeeld dat tanks, leidingen en opslagbuffers voor verwijdering eerst specialistisch gereinigd worden.

Efficiënt industrieel slopen

Naast veiligheid houden we ook rekening met uw operationele productieproces en omgeving, in de werkvoorbereiding stemmen we de daarom samenwerking met alle betrokken partijen nauwkeurig af.

Daarbij blijkt in de praktijk ook dat veel operationele zaken al tijdens de werkvoorbereiding getackeld kunnen worden. Revisies, demontages en verbouwingen zorgen bijvoorbeeld voor een stilstand in de productielijn. Door met bijvoorbeeld 24-uurs ploegendiensten te werken, slopen we zoveel mogelijk in een kort tijdsbestek. Op die manier blijft uw fabriek geheel of deels in werking. Wel zo prettig.

Opkoop van machines en installaties

Wilt u af van uw industriële machines zoals bouwmachines, metaalbewerkingsmachines, hefwerktuigen, productiemachines, schrootmachines etc? Wij komen graag in contact met u en kunnen een passend bod aanbieden, wij kunnen het gehele proces verzorgen van A tot Z.

Neem contact op

Back To Top