skip to Main Content

Machine transport, een kolfje naar onze hand

Machines of installaties op een professionele manier verhuizen naar een nieuwe locatie, binnen of buiten uw onderneming? Machine transport is een kolfje naar de hand van Gebr. Vermeer Industrial Movements. Laat ons het plaatsen en verplaatsen verzorgen van machines, machinelijnen, installaties, bovenloopkranen en tanks.

Bij machine transport met de hoge kwaliteit zoals wij die nastreven, komt veel kijken. Behalve dat het wagenpark op de opdracht berekend moet zijn, heb je ervaren chauffeurs nodig die weten waar onderweg de gevaren loeren. Bij Gebr. Vermeer hebben we beide; machinetransport behoort inmiddels tot onze belangrijkste bedrijfsonderdelen. Gaat u met ons in zee, dan bent u ervan verzekerd dat uw kostbare lading ongeschonden en razendsnel de eindbestemming bereikt.

In ons dienstenpakket treft u overigens nog veel meer aan dan enkel machine transport. Wat dacht u van de complete (de)montage van machines en/of productielijnen? Moeten er machines of apparaten op deugdelijke wijze worden ingepakt? Geen enkel bezwaar voor ons! U kunt ons eveneens inschakelen voor de tijdelijke opslag van zware machines, zowel binnen als buiten. Heeft u materiaal dat de oceaan over moet, dan regelt Gebr. Vermeer het luchtvracht- of zeevrachttransport. Bijbehorende papieren en vergunningen maken we hierbij ook in orde.

Ook als het snel moet

In Gebr. Vermeer Industrial Movements vindt u een logistieke dienstverlener met een jarenlange staat van dienst op het gebied van machine transport. Begonnen in het midden van de jaren ’80, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een specialist in machineplaatsingen, plus de (de)montage van machines, installaties en constructies. Ons team met gedreven professionals bewijst keer op keer dat geen opdracht hen te machtig is. Niet voor niets zijn we VCA gecertificeerd en VVT erkend. Ook als u er met spoed om verlegen zit of als uw vraag om maatwerk vraagt, staan wij voor u klaar.

Gebr. Vermeer: machine transport met meerwaarde

Wellicht lijkt u in eerste instantie bij een verhuisbedrijf goedkoper uit te zijn. Maar de ervaring leert dat er voor machine transport vaak nog extra materieel moet worden ingehuurd. Bij ons is dat standaard aanwezig. Dat is nou precies de meerwaarde van Gebr. Vermeer. Neem daarom nu contact op.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top