skip to Main Content

Exportverpakkingen, exportzendingen en zeewaardig verpakken

In het verlengde van machine(ver)plaatsingen en bedrijfsverhuizingen kunnen wij uw exportzendingen op de juiste wijze verpakken, inkratten in op maat gemaakte kisten en zeewaardig stuwen in containers.

Wij maken een stuwplan en verpakken volgens de laatste richtlijnen ten aanzien van de IMO-eisen en de gebruikte houtsoorten (ISPM#15). Wij verzorgen de totale afwikkeling van het gehele transporttraject voor exportzendingen en zeecontainers.

Indien gewenst leveren wij one-way containers (shippers-owned) in de diverse uitvoeringen. Ook kunt u ons inschakelen om uw machines en goederen te laden en te lossen.(strippen en stuffen van containers).

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top