skip to Main Content

Zeer voordelig opslagcontainers huren of kopen

Containers: ze lijken voorbestemd om goederen te vervoeren, maar bieden ondertussen talloze andere gebruiksmogelijkheden. Bij Gebr. Vermeer Industrial Movements hebben we die al langere tijd onderkend. Bij ons kunt u bijvoorbeeld zeer voordelig opslagcontainers kopen of huren. Alle spullen waarvoor u (tijdelijk) geen plek heeft in uw eigen pand, bewaart u zo op een veilige manier. Geen kosten dus voor het huren van bijgebouwen of (garage)boxen. En als u de opslagcontainer op eigen terrein kunt plaatsen, heeft u de opgeslagen materialen ook nog eens in de nabijheid.

Containers (ver)bouwen en naar wens ingericht

Bij Gebr. Vermeer vindt u opslagcontainers en magazijncontainers van 10 voet en 20 voet. Behalve voor opslag, kunt u deze eveneens gebruiken voor bijvoorbeeld voorraadbeheer of als werkplaats. We bieden bovendien de mogelijkheid om een container te (ver)bouwen en in te richten volgens uw eigen wensen, smaak en behoeften. Denk hierbij aan verwarming, verlichting, stellingen en gebruiksvriendelijke/inbraakbestendige sloten. Ook het plaatsen van kantoormeubilair behoort tot de vele opties. In de daarvoor bestemde houders kunt u zelfs uw reclameborden plaatsen.

Wilt u enkel een opslagcontainer huren of kopen, dan hebben wij deze tevens in de maten 30 voet en 40 voet. Werkplaatscontainers kunnen wij schakelen. Zo ontstaat er een extra werkoppervlakte vanaf 30 m2, compleet voorzien van stroom en verlichting. Erg handig is de mogelijkheid om voor rokend personeel door ons een rookcontainer te laten maken; deze is voorzien van een open zijde plus een vaste tafel. Bij de overige ‘specials’ van Gebr. Vermeer Industrial Movements vindt u geïsoleerde opslagcontainers, open flatracks en open top containers. Het exemplaar dat u zoekt, zit er zeker bij!

Gezocht: opslagcontainers. Gevonden: Gebr. Vermeer

U zocht op ‘opslagcontainers’ en komt met een goede reden uit op de website van Gebr. Vermeer. Als het gaat om kwalitatief oerdegelijke en tegelijk uiterst betaalbare containers voor opslag, is er maar één adres: het onze. Wij kunnen terugvallen op een jarenlange ervaring en weten precies waar we het over hebben.

Bent u hiervan overtuigd, neem dan direct met ons contact op. Met alle plezier geven we u een indruk van de vele mogelijkheden.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top