skip to Main Content

Verbreedbare schuifzeilvoertuigen

Trailers voorzien van schuifzeilen, schuifdak en verbreedbare achter portalen voor het droog transport van buitenprofiel ladingen onder zeil. Deze opleggers beschermen uw breedte- en hoogtetransporten optimaal tegen weersinvloeden.

Zowel als vlakke trailer en als semidieplader beschikbaar. Uitermate geschikt voor het transport van uw kapitaalintensieve
machines en kostbare goederen. Deze voertuigen worden in eigen beheer geconstrueerd, zijn zeer gebruiksvriendelijk en snel te laden en te lossen. Tevens scheelt dit tijd en kosten daar afzeilen niet meer nodig is.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top