skip to Main Content

Maatwerk met hijsportalen en hydraulische hefportalen

Hijsen en heffen is een karwei dat vele kraanbedrijven zullen kunnen uitvoeren. Maar het komt nogal eens voor dat dit door de omstandigheden zou nauw luistert dat hier een specialist aan te pas moet komen. Dit is een kolfje naar de hand van Gebr. Vermeer Industrial Movements. Wij leveren maatwerk op het gebied van hijsportalen en hydraulische hefportalen. Geheel naar uw wens zorgen wij ervoor dat een vracht of object op de daarvoor bestemde plaats komt. Tegen een prijs waarmee we de concurrentie met kraanbedrijven zonder meer aan durven te gaan.

Keur aan materieel waarmee we iedere klus klaren

Om klussen te kunnen klaren waarbij het aankomt op millimeterwerk, maar die toch een maximaal hijsvermogen vergen, staat er bij de Gebr. Vermeer een keur aan materieel klaar. Hier hebben wij de beschikking over een modulair (mechanisch) opbouwsysteem tot 10 ton, dat bovendien in staat is om in zeer nauwe ruimtes of kelders te werken. Verder kunnen wij demontabele aluminium hijsportalen tot 5 ton inzetten en hydraulische hefportalen, ten behoeve van het hijsen van zware lasten. Afhankelijk van de benodigde werkzaamheden staan ons hierbij diverse hulpmiddelen ter beschikking zoals hijstraversen, hijsmateriaal en onderslagbalken.

Bekwaam personeel dat hijsportalen als de broekzak kent

Het werk wordt bovendien verricht door gedreven en bekwame machinetransporteurs, die de hef- en hijsportalen als hun broekzak kennen. Met ruim 30 jaar ervaring is Gebr. Vermeer Industrial Movements berekend op iedere taak. Met ons up-to-date wagenpark en de uitgebreide materieeldienst zijn we snel en flexibel in onze planning en 24/7 diensten. Klanten krijgen binnen ons bedrijf een vast aanspreekpunt, zodat er altijd sprake is van korte lijnen.

Bij ons kunt u eveneens terecht voor machineplaatsingen en industriële demontage van machines, installaties en constructies. Door dit complete pakket aan diensten is Gebr. Vermeer een begrip op het terrein van industriële verplaatsingen.

Geïnteresseerd? Laat het ons weten! Heeft u misschien nog vragen, bijvoorbeeld over onze hijsportalen? Stel ze gerust! Bij Gebr. Vermeer Industrial Movements staat een team klaar dat u vooruit helpt. Neem direct contact op voor een nadere kennismaking. U zult er beslist geen spijt van krijgen.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top