skip to Main Content

Multi-inzetbare opslag container huren

Uiteraard zijn containers bij uitstek geschikt om grote hoeveelheden vracht in te transporteren. De gebruiksmogelijkheden zijn echter veel groter dan u zich misschien kunt voorstellen. Bij Gebr. Vermeer Industrial Movements kennen we die multi-inzetbaarheid als geen ander.

Naast de transportfunctie moet u hierbij onder meer denken aan de opslag van goederen op eigen terrein. Met het oog hierop kunt u bij ons een opslag container huren. Ontdek aan de ene kant het gebruiksgemak, terwijl u er aan de andere kant helemaal niet aan vast zit. Bovendien krijgt een container door onze ‘modificatie‘ ook nog eens zeer verrassende eigenschappen.

Laat van uw container extra bedrijfsruimte maken

Zoals gezegd zijn containers ideaal voor de opslag. Maar wat te denken van een gebruik als extra magazijnruimte; een praktische manier om, na de inbouw van stellingen, uw voorraad te beheren. Bij Gebr. Vermeer kunt u niet alleen een opslag container huren, wij verzorgen eveneens de ombouw ervan. We toveren deze met het grootste gemak om in een kantoor of ruimte voor vergaderingen en presentaties. We kunnen er zelfs een uiterst comfortabel gastenverblijf van maken. Tevens bestaat de optie om de container in de door u gewenste (bedrijfs)kleur te laten spuiten.

Een opslag container huren is mogelijk in de afmetingen 20 voet en 40 voet. En stelt u zich eens voor: na het schakelen van meerdere exemplaren heeft u zomaar een grote hoeveelheid werkoppervlak erbij. Inclusief voorzieningen voor stroom en verlichting! De collectie ‘specials’ van Gebr. Vermeer Industrial Movements bevat verder open flatracks, geïsoleerde opslag containers en open top containers.

Opslag container huren? Gebr. Vermeer maakt het u makkelijk

Een opslag container huren was nog nooit zo makkelijk en betaalbaar. Geïnteresseerd in ons aanbod? Laat het ons weten! U kunt altijd een offerte aanvragen, waarmee u zich tot niets verplicht. Neem hier contact met ons op. Heeft u misschien nog vragen? Die horen we ook graag. Bij Gebr. Vermeer staat een team in de startblokken om u vooruit te helpen. Wij blinken uit in flexibiliteit en betrouwbaarheid. U zult er beslist geen spijt van krijgen wanneer u met ons in zee gaat.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top