skip to Main Content

Machineplaatsingen

Wilt u uw machines of installaties op een professionele wijze laten verhuizen naar een nieuwe plek, binnen of buiten uw bedrijf? Bij kwalitatief goed machinetransport komt heel wat kijken. Naast het rollend materieel dat op deze taak berekend moet zijn, heb je ervaren transporteurs nodig die de kleine hoekjes kennen waarin de ongelukken zitten. Al deze belangrijke eigenschappen vindt u terug bij Gebr. Vermeer Industrial Movements. Wij hebben van machinetransport onze core business gemaakt. Door met ons in zee te gaan, weet u zeker dat uw kostbare lading compleet, veilig en snel op de nieuwe plek arriveert.

Machineverplaatsingen door Gebr. Vermeer

Laat Gebr. Vermeer voor u het plaatsen en verplaatsen verzorgen van machines, machinelijnen, installaties, bovenloopkranen en tanks. Ons dienstenpakket bestaat overigens uit nog veel meer dan alleen machinetransport. Wat te denken van de (de)montage van machines en/of productielijnen? Dienen er machines of apparaten op een gedegen wijze te worden ingepakt? Geen probleem. Ook verzorgen wij de tijdelijke opslag, binnen of buiten, van zware machines. Moet er materiaal naar overzeese gebieden, dan regelt onze onderneming het zeevracht- of luchtvracht transport. Hierbij kunnen wij desgewenst ook de benodigde documenten en exportvergunningen in orde maken.

Met ruim drie decennia aan ervaring haalt u met Gebr. Vermeer Industrial Movements een betrouwbare partner in machineverplaatsingen in huis. Onze door en door getrainde machine transporteurs hebben de beschikking over een uitgebreid assortiment materieel om iedere klus te klaren. Zij werken met onder meer autolaadkranen, hijsportalen, pick and carry kranen, rol-, hef- en hijsmiddelen, vijzels, speciale (zware) heftrucks, et cetera.

Gebr. Vermeer hecht waarde aan duurzaam machinetransport

Wij zijn ons ervan bewust dat een industriële verhuizing als machinetransport veel energie kost. Vandaar dat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel staat. Zo zijn onze pick and carry kranen 100% elektrisch, zijn veel van onze heftrucks elektrisch en zijn deze daarbij voorzien van non-marking banden en food-grade vetten. Speciaal voor de food-sector bezitten de medewerkers van Gebr. Vermeer Industrial Movements het certificaat ‘Voedselveilig verantwoord werken voor onderhoudstechnici en machinetransporteurs’. Desgewenst is ons personeel gekleed in food-kleding.

Heeft u een machine die u graag door ons (ver)plaatst wil hebben? Dan maken we graag kennis met u. Vul hier ons contactformulier in.

Neem contact op

Back To Top