skip to Main Content

Alle voorwaarden voor compleet en snel machinetransport

Wilt u uw machines of installaties op een professionele wijze laten verhuizen naar een nieuwe plek, binnen of buiten uw bedrijf? Bij kwalitatief goed machinetransport komt heel wat kijken. Naast het rollend materieel dat op deze taak berekend moet zijn, heb je ervaren transporteurs nodig die de kleine hoekjes kennen waarin de ongelukken zitten. Al deze belangrijke eigenschappen vindt u terug bij Gebr. Vermeer Industrial Movements. Wij hebben van machinetransport onze core business gemaakt. Door met ons in zee te gaan, weet u zeker dat uw kostbare lading compleet en snel op de nieuwe plek arriveert.

Laat Gebr. Vermeer voor u het plaatsen en verplaatsen verzorgen van machines, machinelijnen, installaties, bovenloopkranen en tanks. Ons dienstenpakket bestaat overigens uit nog veel meer dan alleen machinetransport. Wat te denken van de (de)montage van machines en/of productielijnen? Dienen er machines of apparaten op een gedegen wijze te worden ingepakt? Geen probleem! Ook verzorgen wij de tijdelijke opslag, binnen of buiten, van zware machines. Moet er materiaal naar overzeese gebieden, dan regelt onze onderneming het zeevracht- of luchtvrachttransport. Laat ons hierbij ook de benodigde documenten en exportvergunningen in orde maken.

Met ruim drie decennia aan ervaring haalt u met Gebr. Vermeer Industrial Movements een betrouwbare partner in machinetransport in huis. Onze door en door getrainde machinetransporteurs hebben de beschikking over een uitgebreid assortiment materieel om iedere klus te klaren. Zij werken met onder meer rol-, hef- en hijsmiddelen, hijsportalen, vijzels, speciale heftrucks tot en met 16 ton, autolaadkranen et cetera.

Gebr. Vermeer hecht aan duurzaam machinetransport

Wij zijn ons ervan bewust dat een industriële verhuizing als machinetransport veel energie kost. Vandaar dat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel staat. Zo zijn veel van onze heftrucks elektrisch en daarbij voorzien van non-marking banden en food-grade vetten. Speciaal voor de food-sector bezitten de medewerkers van Gebr. Vermeer Industrial Movements het certificaat ‘Voedselveilig verantwoord werken voor onderhoudstechnici en machinetransporteurs’. Desgewenst is ons personeel gekleed in food-kleding.

Hebben we u ervan overtuigd dat wij het beste adres zijn voor machinetransport? Dan maken we graag kennis met u. Vul hier ons contactformulier in.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top