skip to Main Content

Gebr. Vermeer Industriële Demontage

Gebr. Vermeer Industriële Demontage is actief op het gebied van demontage en ontmanteling van machinelijnen, fabrieken, tankparken en winkelpanden. Wij zorgen voor een veilige uitvoering en desgewenst of vereist kunnen wij stof beheersend demonteren. Indien wij delen van machines moeten demonteren schermen wij dit af met tijdelijk aangebrachte ‘stofwanden’ zodat uw productieproces zo min mogelijk wordt verstoord.

Wij maken een plan van aanpak en een inventarisatie van vrijkomende materialen, gevaarlijke stoffen en vloeistoffen. Alle vrijkomende materialen worden gescheiden afgevoerd. Wij beschikken over een VIHB nummer (Registratie van vervoerders, inzamelaars, handelaars of bemiddelaars in afvalstoffen).

Ons aanbod aan industriële demontage

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top