skip to Main Content

Heftrucks

Gebr. Vermeer Industrial Movements heeft, naast standaard heftrucks, de beschikking over een aantal zeer specifieke heftrucks, met capaciteit van 1 tot 18 ton. Onze elektrische heftrucks zijn voorzien van non-marking banden. Gebr. Vermeer Industrial Movements beschikt over diverse heftruck diepladers en heftruck semi-diepladers vanaf 35 centimeter vloerhoogte. Gebr. Vermeer biedt u een ‘verheffende’ oplossing.

Zware heftrucks worden verhuurd inclusief gecertificeerde heftruckbestuurder. Uiteraard beschikken wij als internationaal erkende vervoerder voor het benodigde transport over diverse heftruck(semi)diepladers. Wij kunnen bogen op een ervaring van vele jaren en weten waar we het over hebben. Zeker als het gaat om voorzetapparatuur, heftruck verhuur en bediening.

Mogelijkheden heftrucks:

  • Compact en lage doorrijhoogte met freelift
  • Hijstraversen, kraanarmen, lange vorken en hijshaken
  • Materiaalcontainers met hulpmateriaal
  • Eigen transport met open en dichte trailers
  • Ervaren geschoolde heftruckbestuurders

Voorzetapparatuur heftrucks

Er is een grote diversiteit aan voorzetapparatuur voorhanden. Te denken valt hierbij aan hijsarmen in diverse capaciteiten. Bij ons kunt u ook hijsframes verkrijgen en bijvoorbeeld verlengvorken van diverse lengtes. Deze zijn op hun beurt dan weer optimaal te combineren met de diverse uitvoeringen heftrucks die een drie- of vierdelige mast hebben, met een afzethoogte tot 8 meter.

Neem contact op

Back To Top