skip to Main Content

Stuwplan volgens de meest actuele eisen

Als het gaat om exportverpakkingen, exportzendingen en zeewaardig verpakken, dan bent u bij Gebr. Vermeer Industrial Movements helemaal aan het goede adres. Laat ons uw te exporteren goederen op de juiste wijze verpakken, inkratten in op maat gemaakte kisten en zeewaardig stuwen in containers. Aan de hand van een stuwplan, verpakken wij volgens de laatste richtlijnen van de Internationale Maritieme Organisatie (IMO). Betreft het houten exportkisten, dan werken we volgens de eisen van de International Standards For Phytosanitary Measures #15 (ISPM#15). U ziet het, wij zijn op de hoogte van de meest actuele regels die wereldwijd gelden.

Bij ons geen broddelwerk waarbij een oogje wordt toegeknepen als het gaat om de veiligheid. Wij hebben maar één doel voor ogen, en dat is kwaliteit. En ook dan lukt het ons om uw vracht snel en ongeschonden van A naar B te transporteren. Aan de hand van een doortimmerd stuwplan verzorgen wij de totale afwikkeling van het gehele transporttraject voor exportzendingen en zeecontainers. Desgewenst leveren wij one-way containers (shippers-owned) in diverse uitvoeringen. Ook kunt u ons inschakelen om uw machines en goederen in containers te laden en te lossen (strippen en stuffen).

Nationale en internationale (speciale) transporten

Gebr. Vermeer Industrial Movements is sinds het midden van de jaren ’80 werkzaam als logistieke dienstverlener. Wij zijn nationaal en internationaal actief op het gebied van speciaal transport. We mogen ons bovendien specialist noemen in machine(ver)plaatsingen en de industriële (de)montage van machines, installaties en constructies. In het verlengde daarvan en van de bedrijfsverhuizingen, verzorgen wij uw exportzendingen met behulp van een uitgekiend stuwplan. Gebr. Vermeer is gezegend met een team van ervaren medewerkers voor wie geen berg te hoog is. U kunt op ons rekenen, ook als de nood aan de man is of als er maatwerk wordt gevraagd.

Stuwplan nodig? Gebr. Vermeer helpt u snel op weg!

Bovendien is een door Gebr. Vermeer verzorgd transport als puntje bij paaltje komt bijzonder betaalbaar. Waar andere transport- en verhuisbedrijven hun toevlucht moeten nemen tot ingehuurd materieel en personeel, zijn die bij ons standaard aanwezig. Twijfel niet en neem nu contact op. Met ons stuwplan helpen we u snel op weg!

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top