skip to Main Content

Uw botentransport snel en vakkundig uitgevoerd

Gebr. Vermeer Industrial Movements is hét bedrijf met veel expertise in botentransport. Heeft u een vaartuig of jacht dat naar een haven, werf of winterstalling moet worden getransporteerd? Natuurlijk kunt u dit zelf proberen. Maar door onze jarenlange ervaring weten wij welke obstakels we langs de route tegen kunnen komen. Laat ons ervoor zorgen dat uw kostbare bezit snel en ongeschonden de nieuwe bestemming bereikt. Ook over de grens! Betreft het een groot boottransport, dan zorgt Gebr. Vermeer voor de vereiste vergunningen en begeleiding hiervan.

Voor veilig botentransport staat ons een uitgebreid wagenpark ter beschikking, zodat wij iedere opdracht tot een goed einde brengen. Wat te denken van de boot- en jachttransportdiepladers. Tijdens het vervoer moet je altijd wel onder bruggen of viaducten door, wat met dit materieel geen enkel bezwaar is. Gebr. Vermeer Industrial Movements zet hiervoor zeer professionele chauffeurs in, evenals personeel met de nodige hijservaring. Zij doen er alles aan om uw vaartuig netjes én op de afgesproken tijd en locatie af te leveren.

Gecertificeerd bedrijf dat de zaken voor elkaar heeft

Uw waarborg dat u met een bedrijf in zee gaat dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft, is het gegeven dat wij VCA-gecertificeerd en VVT-erkend zijn. Voor u betekent dit een kostenbesparing als u van onze diensten gebruikmaakt. Voor particulieren, scheepswerven, bootmakelaars en verzekeraars zijn wij ook de ideale partner om mee samen te werken. Wij hebben onze zaken voor elkaar.

Maar we doen meer. Gebr. Vermeer Industrial Movements is naast botentransport eveneens in te schakelen voor speciaal transport. Zware, technische of speciale vervoersklussen: wij zijn van alle markten thuis. Kwaliteit en veiligheid gaan bij ons hand in hand met een zeer concurrerende prijs. Wij worden gewaardeerd door onze klanten als het gaat om flexibiliteit (24/7, spoedopdrachten) en betrouwbaarheid: afspraak is bij ons nog afspraak.

Botentransport? Gebr. Vermeer helpt u snel op weg

Geïnteresseerd in botentransport door Gebr. Vermeer? Laat ons u dan snel op weg helpen! Mocht u nog vragen hebben, stel die gerust. Onze medewerkers helpen u graag verder. Als u nu contact opneemt, zult u daar beslist geen spijt van krijgen.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top