skip to Main Content

Uitgekiend dieplader transport naar iedere gewenste locatie

Hoe zwaar of omvangrijk een vracht ook is of hoe lastig de obstakels onderweg ook mogen zijn, met een dieplader transport van Gebr. Vermeer Industrial Movements komt het allemaal voor elkaar. Wij nemen u alle zorgen uit handen. Met een uitgekiend wagenpark van vaak speciale voertuigen maken wij het mogelijk dat een dieplader transport efficiënt en probleemloos wordt uitgevoerd. Hierbij nemen we het volledige vervoerstraject voor onze rekening, dus inclusief de transportbegeleiding en -vergunningen. Uw vracht is snel op elke gewenste locatie, waarbij we de overlast voor medeweggebruikers en woonomgeving tot een minimum beperken.

Voor dit speciaal transport heeft Gebr. Vermeer Industrial Movements de beschikking over (semi)diepladers en eurodiepladers. Een dieplader is ideaal om bijvoorbeeld een hogere lading mee te nemen. Op een gewone oplegger zouden problemen kunnen ontstaan bij het onderdoorrijden van viaducten en bruggen. Als de lading minder hoog is en er bovendien geen rekening hoeft te worden gehouden met de bodemvrijheid – de ruimte tussen voertuig en wegdek – dan brengen semidiepladers uitkomst. Onze eurodiepladers worden ingezet bij grootschalige transporten met als grote voordeel dat deze zich, ondanks de forse omvang, uitstekend laten manoeuvreren.

Dieplader transport verloopt op rolletjes met Gebr. Vermeer

Met ons dieplader transport is Gebr. Vermeer Industrial Movements in staat om iedere lading, hoe zwaar of afwijkend in vorm die ook mag zijn, tot een goed einde te brengen. Wij werken hierbij met gespecialiseerd personeel dat niets aan het toeval overlaat. Zijn er speciale vergunningen voor dit vervoer nodig, dan heeft ons bedrijf die hoogstwaarschijnlijk al in zijn bezit. Mocht dat niet het geval zijn, dan weten we welke weg we moeten bewandelen om deze alsnog snel te verkrijgen. Heeft u speciale wensen? Wilt u bijvoorbeeld een vaartuig laten vervoeren? Dan is het goed om te weten dat Gebr. Vermeer hiervoor boot- en jachttransportdiepladers heeft.

Vul direct ons contactformulier in als u ook van deze voordelen wilt profiteren. Heeft u misschien nog vragen over dieplader transport, dan horen wij die ook graag. Onze medewerkers beantwoorden ze met al hun vakkennis en vertellen u over de uitgebreide mogelijkheden van Gebr. Vermeer Industrial Movements.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top