skip to Main Content

Boottransport? Gebr. Vermeer Industrial Movements weet de weg!

Heeft u een boot of jacht welke moet worden vervoerd naar een haven, werf of winterstalling? Schakel dan Gebr. Vermeer Industrial Movements in. Wij zijn dé specialist in boottransport en zorgen ervoor dat uw kostbare bezit in veilige haven belandt. Ook in het buitenland! Door onze jarenlange ervaring kennen wij de routes en weten we welke obstakels we daarop tegen kunnen komen. Indien nodig zorgt Gebr. Vermeer voor de juiste documenten, vergunningen en transportbegeleiding.

Voor een boottransport kunnen wij een beroep doen op een uitgebreid wagenpark, zodat geen opdracht ons te veel is. Zo hebben we de keuze uit boot- en jachttransportdiepladers. Handig, als tijdens de reis onder bruggen of viaducten door moet worden gereden. In combinatie met de zeer professionele chauffeurs en het personeel met de nodige hijservaring, weet u er zich van verzekerd dat uw waardevolle lading ongeschonden op de eindbestemming terechtkomt.

Betrouwbaar, flexibel en kostenbesparend

U kunt het vervoer van uw boot of jacht met een gerust hart toevertrouwen aan Gebr. Vermeer Industrial Movements. Met ruim dertig jaar ervaring komen wij niet meer voor verrassingen te staan. We doen wat we beloven en staan bekend om onze betrouwbaarheid. Heeft u haast met een boottransport? Dan kunnen wij u snel van dienst zijn. Opdrachten komen wij stipt na en mocht daar iets in veranderen, dan tonen wij ons flexibel. Gaat het om de kwaliteit, dan moet u weten dat wij VCA-gecertificeerd en VVT-erkend zijn. U zult merken dat het kostenbesparend werkt wanneer u ons inschakelt. Dat maakt ons de ideale partner voor particulieren, werven, bootmakelaars en verzekeringsmaatschappijen.

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een internationaal actieve dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. Naast boottransport verzorgen wij ook bedrijfsverhuizingen, het vervoer van machines en verrichtten we industriële (de)montages. Tevens kunnen klanten bij ons terecht voor de huur van containers, heftrucks en testgewichten. Gaat het om exportzendingen, dan kunnen wij deze op de juiste wijze verpakken, inkratten in op maat gemaakte kisten en zeewaardig stuwen in containers.

Neem nu contact op en verzeker uzelf van een jacht- of boottransport waarvan u beslist geen spijt zult krijgen.

Boot- en jachttransport projecten

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top