skip to Main Content

20ft container: optimaal formaat, optimaal gebruiksgemak

Bent u op zoek naar een container voor het vervoer of de opslag van goederen? Denk dan eens aan een 20ft container van Gebr. Vermeer Industrial Movements. Dit is de standaard maat en dus wereldwijd de meest gebruikte container. En dat is met een reden, want ze zijn eenvoudig te laden en te lossen en bieden toch een enorme opslagcapaciteit. Bovendien is een 20ft container het ideale formaat om door ons om te laten bouwen tot een extra magazijn, kantoor of werkplaats.

Compleet te voorzien van stroom, ventilatie en verwarming

Onze 20 voet container als magazijn gebruiken? Een uitstekende keuze. In een handomdraai heeft u op die manier een aanvullende ruimte voor opslag van voorraad. Onze magazijncontainers zijn desgewenst te voorzien van één of twee stellingen, alsmede een ‘lang materiaalvoorziening’. Uiteraard brengt Gebr. Vermeer binnenin ook verlichting en stroomvoorzieningen aan.
Denkt u aan een gebruik als kantoor, dan komt daar nog een kachel en ventilatie bij. Bovendien plaatsen we er één of twee zijramen in met een rolluik, loopdeur en makkelijk te bedienen veiligheidssloten. Kantoorcontainers kunnen worden geleverd met meubilair en zijn tevens te gebruiken als winkelruimte, kantine of klaslokaal.

Van onze 20ft container een werkplaats maken? Hét grote voordeel hiervan is dat deze tot vier stuks zijn te schakelen, waarmee u de mogelijkheden als werkplaats of opslag enorm vergroot. Ook hierin kan Gebr. Vermeer Industrial Movements stellingen en verlichting aanbrengen, maar ook onder meer (kracht)stroomvoorzieningen en lasdampafzuiging. Geheel naar uw wens verbouwen wij de container en richten deze in.

Heeft uw onderneming zeer specifieke werkzaamheden, dan hebben wij eveneens een 20ft container voor speciaal gebruik. Hierbij kunt u denken aan diverse doeleinden als lascontainer, testcontainer, geïsoleerde container of noodstroomvoorzieningsnuit. Daarnaast kunt u bij Gebr. Vermeer terecht voor schadeherstel van gebruikte containers. Wij spuiten ze ook in iedere gewenste kleur en hebben een mobiele technische dienst om bij u ter plaatse reparaties uit te voeren.

20ft container nodig? Gebr. Vermeer!

Overtuigd van de mogelijkheden die een 20ft container heeft en hoe Gebr. Vermeer Industrial Movements die ten volle benut? Vul dan hier ons contactformulier in.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top