skip to Main Content

Opslagcontainer kopen, een goedkope investering

Steeds vaker zie je reclames van ondernemers van wie je opslagruimte kunt huren. Complete bedrijfsruimtes worden hiervoor (om)gebouwd, en natuurlijk zijn ze allemaal de goedkoopste. Maar al die gebouwen moeten toch ergens van betaald worden. Wie écht een goedkope investering met een hoog rendement wil doen, kan beter een opslagcontainer kopen.

Bij Gebr. Vermeer Industrial Movements bieden we deze in verschillende formaten aan. U bepaalt dus zelf welke aan uw behoeften voldoet. Is er voor de plaatsing van de container ruimte op uw eigen terrein, dan heeft u de opgeslagen spullen bovendien altijd bij de hand.

Container verbouwen en naar wens inrichten

Bij Gebr. Vermeer kunt u een magazijncontainer of opslagcontainer kopen van 10 voet en 20 voet. Naast de opslagfunctie zijn deze tevens om te bouwen tot een werkplaats, of ruimte voor voorraadbeheer. Het is altijd mogelijk om een container door ons te laten verbouwen en naar eigen wens te laten inrichten. Denk hierbij aan stellingen, verwarming en verlichting. Zelfs het plaatsen van kantoormeubilair is een optie. Om de container een persoonlijke tint te geven, zijn in de daarvoor bestemde houders reclameborden op te hangen.

Een opslagcontainer kopen bij Gebr. Vermeer Industrial Movements is niet het complete verhaal. Wij zijn een expert op het gebied van containers. Niet alleen als het gaat om de ver- of ombouw ervan, maar eveneens voor het vervoer. Dit transport regelen wij al vele jaren, zowel nationaal als internationaal en inclusief de benodigde papieren. Ons wagenpark is helemaal toegespitst op het veilig en doelgericht ophalen en afleveren van containers.

Opslagcontainer kopen? Bij Gebr. Vermeer natuurlijk!

De zoekopdracht ‘opslagcontainer kopen’ leidt met een goede reden naar de website van Gebr. Vermeer. Als het gaat om kwalitatief oerdegelijke en toch zeer betaalbare containers, zijn wij het juiste adres. We hebben hiermee veel ervaring en weten precies waar we op moeten letten.

Hebben wij u hiervan overtuigd? Neem dan direct contact met ons op. Met alle plezier vertellen we u meer over de mogelijkheden. Graag horen wij ook hoe uw situatie is, omdat we maatwerk willen leveren. Tot ziens bij Gebr. Vermeer Industrial Movements!

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top