skip to Main Content

40 voet container met voordeel kopen of huren

Heeft u al de gemakken ervaren van een 40 voet container? Dit is een over de hele wereld zeer populaire container wanneer het gaat om goederenvervoer, vooral voor overzeese transporten. Door zijn volume kan-ie eveneens prima dienen als ruimte voor opslag. Bij Gebr. Vermeer Industrial Movements kunt u er nu een met voordeel kopen. Bent u nog niet helemaal overtuigd en wilt u de 40ft container eerst een poosje uitproberen? Dat kan! Wij bieden u tevens de mogelijkheid er één te huren. Dat is een service die u van een containerexpert mag verwachten.

Compleet te voorzien van stroom, ventilatie en verwarming

U kunt van onze 40 voet container ook een (extra) magazijn laten maken. Met een paar simpele ingrepen toveren wij deze om in een aanvullende ruimte voor de opslag van voorraad. De magazijncontainers zijn daarbij uit te voeren met één of twee stellingen of voorzieningen om lang materiaal te kunnen bergen. Het spreekt voor zich dat Gebr. Vermeer binnenin ook verlichting en stroom aanbrengt.

Overweegt u een gebruik als kantoorcontainer, dan plaatsen we er ook een verwarming en ventilatie in. Voor een complete uitvoering mogen zijramen (met rolluik), een loopdeur en veiligheidsslot uiteraard niet ontbreken. Deze containers worden desgewenst compleet met kantoormeubilair geleverd. Tevens zijn ze te gebruiken als winkel, kantine of instructielokaal.

40 voet container? Of 10 en 20 voet? Gebr. Vermeer!

De aanschaf van een 40 voet container is bij Gebr. Vermeer Industrial Movements ook nog eens uiterst voordelig. Wij staan bekend als een flexibele en betrouwbare specialist in de verkoop, verhuur, ombouw en het transport van containers. De veelzijdigheid van onze ‘container 40ft’ hebben we u omschreven. Wat u zeker ook moet weten, is dat u bij ons eveneens kunt kiezen uit exemplaren van 10 of 20 voet. Het moet dus raar lopen als u niet vindt waar u naar op zoek bent.

Vul direct ons contactformulier in, dan profiteert u snel van al deze extra’s. Ook met vragen kunt u langs deze weg bij ons terecht. De deskundige medewerkers van Gebr. Vermeer Industrial Movements helpen u graag verder.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top