skip to Main Content

‘Container 40ft’: maximaal formaat, maximaal gebruik

Heeft u op uw wensenlijst een container staan voor het transport of bewaren van goederen? Dan laat de ‘container 40ft’ van Gebr. Vermeer Industrial Movements die wens in vervulling gaan. Maak ook gebruik van deze mondiaal zeer populaire container. Die status is te danken aan het gemak bij het laden en lossen en natuurlijk de geweldige opslagcapaciteit. Bovendien is een 40ft container met een paar eenvoudige ingrepen door ons om te bouwen in extra vierkante meters voor een magazijn, kantoor, winkel, kantine of werkplaats!

Want containers worden niet enkel ingeschakeld voor goederenvervoer of opslag. De mogelijkheden reiken veel verder dan dat, zeker van onze ‘container 40ft’. Bij Gebr. Vermeer is de modificatie hiervan al jaren een specialisme. U zult ervan versteld staan hoe zo’n ijzeren gevaarte ineens verandert in een extra gebruiksruimte. Nog een plus is dat deze containers zich makkelijk laten schakelen of stapelen. Eenmaal voorzien van een trap met loopbordes is uw onderneming vlug met een flink oppervlak uitgebreid.

Logistieke dienstverlener in industriële verhuizingen

Gebr. Vermeer Industrial Movements heeft zich ontpopt in dé expert in containers. Bij ons kunt u terecht voor zowel de verkoop, verhuur of het vervoer. Naast de ‘container 40ft’ hebben wij in ons assortiment ook exemplaren van 10ft of 20ft. Daarmee heeft een klant de garantie dat-ie vindt wat-ie zoekt. In 30 jaar tijd hebben wij een status opgebouwd van een logistieke dienstverlener die helemaal thuis is in industriële verhuizingen; niet alleen bedrijfsinventaris of containers, maar ook speciale transporten als silo’s of boten. Wij werken enkel met gecertificeerd personeel dat veiligheid en kwaliteit voorop stelt, in combinatie met plezier in het vak.

‘Container 40ft’ nodig? Gebr. Vermeer: makkelijk en betaalbaar!

Nergens is een ‘container 40ft’ aanschaffen zo makkelijk en betaalbaar als bij Gebr. Vermeer. Bent u geïnteresseerd? Laat dit ons dan snel weten! Het is daarbij te allen tijde mogelijk om een offerte aan te vragen, waarmee u nergens aan vast zit. Neem hier contact op, ook als u mogelijk nog vragen heeft. Die beantwoorden wij graag. Bij Gebr. Vermeer Industrial Movements staat een team gereed waar u van op aan kunt.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top