skip to Main Content

Specialist in compleet en betaalbaar speciaal transport

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in speciaal transport? Zoek niet verder, u heeft Gebr. Vermeer Speciaal Transport gevonden. Wij verzorgen het complete vervoerstraject, inclusief de benodigde vergunningen en transportbegeleiding. Of het nu gaat om zware, technische of speciale transporten, Gebr. Vermeer is van alle markten thuis. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en veiligheid tegen een zeer concurrerende prijs. Keer op keer profiteren onze klanten van onze flexibiliteit (24/7) en betrouwbaarheid (afspraak = afspraak).

Wij hebben een uitgebalanceerd wagenpark met voertuigen, dat toegespitst is op het efficiënt en probleemloos uitvoeren van ieder speciaal transport. U kunt daarbij denken aan (semi-)diepladers en eurodiepladers, uitschuifbare en vlakke opleggers of een containerzijlader. Tevens werkt Gebr. Vermeer met heftruckopleggers en diepladers met oprijkleppen. Heeft u behoefte aan een bedrijf dat voor u het transport van een boot of jacht voor zijn rekening neemt, dan bent u bij ons eveneens aan het juiste adres.

Nationaal en internationaal actief

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener die nationaal en internationaal actief is met speciaal transport. Sinds het midden van de jaren ’80 zijn wij specialist in machineplaatsingen en industriële (de)montage van machines, installaties en constructies. Gebr. Vermeer werkt met een team van gedreven professionals die steeds opnieuw bewijzen dat een opdracht bij hen in vertrouwde handen is. Wij zijn VCA gecertificeerd en VVT erkend. U kunt op ons rekenen, ook als de nood hoog is of wanneer uw vraagstuk een maatwerkoplossing vereist.

Bovendien blijkt een door Gebr. Vermeer Industrial Movements verzorgd speciaal transport aan het eind van de rit bijzonder betaalbaar. Het lijkt misschien voordeliger om hiervoor een beroep te doen op een gewoon verhuisbedrijf, maar de ervaring leert dat er dan toch veel extra materieel moet worden ingehuurd. Bij ons is dat standaard aanwezig.

Speciaal Transport nodig? Gebr. Vermeer!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten op het gebied van speciaal transport? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Heeft u misschien nog vragen? Neem ook in dat geval gerust contact op met Gebr. Vermeer. Wij beantwoorden ze graag. Tot ziens bij Gebr. Vermeer!

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top