skip to Main Content

Wij geven containerverhuur een extra dimensie

Containers zijn natuurlijk uiterst geschikt om grote hoeveelheden goederen te vervoeren. Maar de gebruiksmogelijkheden gaan nog veel verder. Bij Gebr. Vermeer Industrial Movements is die veelzijdigheid al langer bekend. Wilt u dit zelf ervaren, doe dan een beroep op onze containerverhuur. Ontdek waar u ‘m allemaal voor kunt gebruiken, zonder er meteen aan vast te zitten. Behalve aan transport valt te denken aan de opslag van materialen op uw eigen terrein. Met onze ‘container modificatie’ voegen wij echter een compleet nieuwe dimensie toe.

In onze werkplaats zijn wij in staat om zo’n unit compleet te verbouwen tot een multifunctioneel verlengstuk van uw organisatie. Dan wordt een container ineens een mobiele werkplaats of een kantoorruimte. Zo verhuren wij combicontainers die een kantinegedeelte bevatten. Uiteraard zijn deze voorzien van ramen, verlichting, ventilatie, stroom en verwarming. De containers zijn ook te stapelen en bereikbaar via een te monteren trap met loopbordes. Op die manier krijgt u er met onze containerverhuur eenvoudig een extra vergader- en kantoorfaciliteit bij!

Containerverhuur, -verkoop en -transport onder één dak

Bevalt onze containerverhuur u, dan is het een prettige wetenschap dat bij Gebr. Vermeer deze containers te koop zijn. Dat stelt u in de gelegenheid om een weloverwogen keuze te maken. In ons assortiment vindt u bovendien verschillende formaten: 10 voet, 20 voet of 40 voet. Het transport ervan kunnen we u geheel uit handen nemen. Let er maar eens op: grote kans dat u onderweg een vrachtwagen uit ons omvangrijke wagenpark tegenkomt. Ook op de buitenlandse wegen. Wij hebben van containers en hun vervoer onze core business gemaakt.

Gebr. Vermeer Industrial Movements is in ruim dertig jaar tijd uitgegroeid tot een logistieke dienstverlener van formaat. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en betaalbaarheid gaan er hand in hand. Bij ons kunt u eveneens terecht voor een bedrijfsverhuizing, machinetransport en industriële (de)montage.

Bij Gebr. Vermeer helpen we u graag verder

Geïnteresseerd in onze containerverhuur? We horen het graag! Wellicht heeft u nog vragen. Stel ze gerust! Bij Gebr. Vermeer helpen we u met plezier verder. Neem daarom contact op, u zult er zeker geen spijt van krijgen.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top