skip to Main Content

Met onze autolaadkranen bespaart u tijd en geld

Wat is er nou makkelijker wanneer je een vracht moet afleveren dan dat je de kraan meteen bij de hand hebt? Binnen het wagenpark van Gebr. Vermeer Industrial Movements hebben we een aantal vrachtwagens met autolaadkranen. Geen gedoe dus met het laten komen van een extra kraanwagen, wat ook nog eens onvoordelig is voor het milieu. Transporteren en direct beginnen met lossen, zodat u direct met de materialen aan de slag kunt en er geen kostbare tijd verloren gaat.

Voor een doelmatige en veilige inzet zijn onze wagens met autolaadkranen voorzien van een grote verscheidenheid aan hijsmiddelen, hijstraversen en hulpmaterialen. Kraantrekkers van Gebr. Vermeer Industrial Movements zijn te gebruiken in combinatie met gestuurde opleggers, semidiepladers en eurodiepladers. Daarnaast zijn onze kraanmotorwagens geschikt voor (lage) aanhangwagens. U ziet het, u kunt een karwei zo gek niet bedenken of wij zijn in staat om hierop in te spelen.

Grote diversiteit aan goederen snel op hun plaats

Al dit materieel stelt ons in staat om de meest uiteenlopende goederen te laden en te lossen: containers en units, machines, constructies, kunstwerken, boten en jachten, steiger- en bouwmaterialen, noem maar op. Ook worden door Gebr. Vermeer Industrial Movements autolaadkranen ingezet om alleen maar kraanwerk te verrichtten. Daarbij moet u denken aan constructies opbouwen, machines en glas plaatsen. Hiervoor hebben wij gecertificeerde autolaadkraanchauffeurs in dienst, die in de loop der jaren veel hijservaring hebben opgedaan.

Gebr. Vermeer, een begrip in autolaadkranen

Dit complete pakket maakt dat Gebr. Vermeer sinds de jaren ’80 een begrip is op het gebied van industriële verplaatsingen. In het speciaal transport voelen wij ons als een vis in het water. Zo kunnen wij naast autolaadkranen ook telekranen inzetten met bijbehorend hijsmateriaal, evenaars et cetera. Duur? Nee, de prijs zal u aangenaam verrassen, die verzekering geven wij u. Ook prettig om te weten: voor speciaal transport inclusief hijswerkzaamheden met autolaadkranen zijn wij VCA gecertificeerd volgens de VCA* 2008/5.1 normen bij Eerland Certification.

Vrijblijvend een offerte aanvragen of direct een afspraak maken? Het kan bij ons allemaal. Neem hoe dan ook meteen contact op, dan zijn we binnenkort graag bij u!

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top