skip to Main Content

Zeer voordelige containers te koop

Een container lijkt maar één doel te dienen en dat is goederenvervoer. Toch hebben ze zo veel meer functionaliteiten als voorraadbeheer, extra kantoorruimte tot zelfs een rookhok voor uw personeel. Bij Gebr. Vermeer Industrial Movements kennen we die gebruiksmogelijkheden al heel lang. Wij hebben daarom zeer voordelige containers te koop of te huur. Uiteraard zijn deze geschikt voor de export van uw koopwaar.

Maar stelt u zich eens voor: ook bewaart u er op een veilige wijze alle spullen in waarvoor u (tijdelijk) geen plek heeft. In een door ons op uw terrein geplaatste container, heeft u alles ook nog eens dicht bij de hand.

Een opslagcontainer kopen is gewoon een praktische oplossing. U bent geen huurkosten kwijt voor (garage)boxen of bijgebouwen, maar doet een gerichte investering. Gebr. Vermeer heeft zowel nieuwe als gebruikte containers te koop. U heeft hierbij de keuze uit exemplaren van 10 voet, 20 voet tot wel 40 voet. Als expert in verkoop, verhuur en transport van containers, krijgt u van ons bovendien altijd een advies op maat. Ons ervaren personeel maakt hiervoor een gedegen inschatting van uw situatie. Staat de container bijvoorbeeld op een zichtlocatie, die kunnen wij die in iedere gewenste (bedrijfs)kleur spuiten. Tevens zijn er voorzieningen aanwezig om reclameborden te bevestigen.

Wij bezorgen containers waar u maar wilt

Hopelijk maakt u zich geen zorgen over de vraag hoe de aangeschafte container op uw terrein komt. Dat is een kolfje naar de hand van Gebr. Vermeer Industrial Movements. We zetten namelijk niet alleen containers te koop, maar zijn ook specialist in de bezorging ervan. Waar u maar wilt. Met het oog hierop kunnen wij onder meer een container zijlader inzetten, die de container direct naast de vrachtwagen zet. Wilt u de container wat verder weg geplaatst hebben, of op een lastig bereikbare plek? Dan hebben wij daar weer ander hulpmaterieel voor.

Gebr. Vermeer: altijd de juiste containers te koop

Bij Gebr. Vermeer Industrial Movements staan altijd de juiste containers te koop. Heeft u interesse? Vraag ons gerust naar wat er allemaal mogelijk is. U zoekt daarvoor hier contact met ons.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top