skip to Main Content

Buitenopslag van Gebr. Vermeer: veilig en kostenbesparend

Begint de ruimte in uw onderneming te knellen? Weet u zo gauw niet meer waar u de toenemende voorraad moet opslaan? Misschien handelt u wel in gevaarlijke producten. In al deze gevallen is buitenopslag de ideale oplossing. Bij Gebr. Vermeer Industrial Movements kunt u terecht voor diverse vormen van opslag op buitenterreinen; afgesloten en verhard. Voor uw eigen perceel kunnen wij opslagcontainers aanleveren in verschillende soorten en maten. Hoe dan ook, door ons in te schakelen, werkt u zowel veilig als kostenbesparend!

Containers geheel naar wens ingericht

Gebr. Vermeer levert opslagcontainers en magazijncontainers voor buitenopslag van 10 voet en 20 voet. Behalve voor opslag en voorraadbeheer zijn deze tevens in te richten als bijvoorbeeld werkplaats. Geheel naar uw wensen kunnen wij een container ombouwen, inclusief extra voorzieningen. Daarbij moet u denken aan verwarming, verlichting, stellingen en inbraakbestendige sloten. U creëert als het ware een verlengstuk van uw onderneming, dat we zelfs in de eigen bedrijfskleuren kunnen spuiten. In de houders aan de buitenzijde zijn gemakkelijk uw reclameborden te plaatsen.

Maar met alleen de verkoop of verhuur van containers voor buitenopslag is het verhaal van Gebr. Vermeer Industrial Movements zeker niet verteld. In drie decennia tijd zijn wij uitgegroeid tot een specialist op het gebied van containers, en niet alleen als het de modificatie daarvan betreft. Ook voor het transport doen klanten graag een beroep op ons. Wij regelen zowel het nationaal als internationaal vervoer, met inbegrip van de benodigde vergunningen en papieren. Ons wagenpark is er helemaal op toegerust om containers snel en safe af te leveren en op te halen.

Betaalbare containers voor buitenopslag

Dat complete pakket maakt de aanschaf van een container voor buitenopslag uiterst betaalbaar. Hebben we uw interesse weten te wekken? Dan moet u nog iets weten! Voor bestellingen met betrekking tot opslag, overslag en containers mag u bij ons altijd een offerte aanvragen. U krijgt dan een goed beeld van de kosten en wij dagen u uit om onze aanbieding elders goedkoper te krijgen. Neem hier contact op. U zult er beslist geen spijt van krijgen wanneer u voor ons kiest.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top