skip to Main Content

Containers met onze container zijlader razendsnel geplaatst

Kun je containers alleen maar lossen in een terminal of met behulp van een kraanwagen? Wie dat denkt, heeft vast nog nooit de container zijlader van Gebr. Vermeer Industrial Movements in actie gezien. Hierbij kan de container gewoon per vrachtwagen worden aangevoerd. Deze vracht wordt vervolgens netjes naast het voertuig geplaatst met de container sideloader, die onderdeel uitmaakt van de wagen. Een karweitje van enkele minuten, zeker voor een specialistisch bedrijf als het onze.

Wij beschikken over containerauto’s met kabelsysteem en een container zijlader voor containers van verschillende maten. Het maakt voor ons niet uit of deze 20 ft., 30 ft. of 40 ft. zijn. Daarnaast kunnen wij voor dit soort transporten eveneens vrachtauto’s inzetten die voorzien zijn van een autolaadkraan. Hierbij gaat het zowel om motorwagens met aanhangwagens als om trekkers met gestuurde opleggers. Mocht u een container verder weg gezet willen hebben dan direct naast de vrachtwagen, dan staan ons hiervoor zwaardere autolaadkranen met een groter bereik ter beschikking.

Bij ons kunt u ook containers huren of kopen

Het mag duidelijk zijn dat we u optimaal van dienst kunnen zijn als het gaat om container transport met behulp van een container zijlader. Het maakt dat Gebr. Vermeer Industrial Movements zijn naam alle eer aandoet: als het gaat om industriële verplaatsingen van goederen en machines of om bedrijfsverhuizingen, zijn wij de nummer 1 in deze branche. Daarnaast doen we niet alleen aan het vervoer ervan, maar verhuren of verkopen wij tevens een groot scala aan (zee)containers. Dit alles bieden wij aan tegen sterk concurrerende prijzen.

Een prettige gedachte: Gebr. Vermeer is al jaren VCA gecertificeerd op het gebied van transport van containers, machines en installaties. Dit houdt in dat onze medewerkers zorgen voor een optimale en veilige afhandeling van uw opdrachten, transporten en verhuizingen.

Container zijlader nodig? Neemt contact op met Gebr. Vermeer

Heeft u interesse in onze diensten? Vraag ons gerust naar de uitgebreide mogelijkheden. U kunt hier contact met ons zoeken. Doe het vandaag nog, dan rijdt er binnenkort ook bij uw onderneming een wagen met container zijlader van Gebr. Vermeer Industrial Movements voor.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top