skip to Main Content

20 voet container: ideaal formaat, optimaal gebruiksgemak

Bent u voor het transport of de opslag van voorraad op zoek naar een container? Een 20 voet container van Gebr. Vermeer Industrial Movements kopen of huren is de ideale oplossing. Dit is het standaard formaat en daarmee de meest ingezette container ter wereld. En daar zit een gedachte achter. Ze zijn simpel in gebruik bij laden en lossen en u kunt er ook nog eens ontzettend veel in kwijt. Bovendien zijn wij in staat een 20 feet container eenvoudig te modificeren. Laat ons er een extra kantoor, werkplaats of magazijn van maken!

In een handomdraai extra werkruimte of opslag

Velen kennen containers met name van goederenvervoer op een oplegger of, in enorme aantallen gestapeld, op een vrachtschip. Dat is nog altijd de toepassing waarvoor ze het meest worden aangewend. Maar een 20 voet container heeft nog zo veel meer gebruiksmogelijkheden. Zoals gezegd verzorgt Gebr. Vermeer eveneens de ombouw ervan. In een handomdraai maken we van zo’n ijzeren kolos een werkplaats, kantine, opslag of winkel. Door containers te schakelen of te stapelen en er vervolgens een trap en loopbordes tegenaan te zetten, ontstaat er ook nog eens veel meer ruimte!

Neem nu eens het voorbeeld om van een 20 voet container een werkplaats te maken. Het is mogelijk om deze tot en met vier stuks te schakelen. Hiermee breidt u het gebruik als werk- of opslagruimte op eigen terrein echt enorm uit. Gebr. Vermeer Industrial Movements kan er voor u stellingen en verlichting in aanbrengen, maar net zo goed meer specialistische voorzieningen als krachtstroom of afzuiging van lasdampen. Voor het verbouwen en inrichten van de container leveren wij altijd maatwerk.

20 voet container nodig? Bij Gebr. Vermeer bent u beter uit

Uiteindelijk blijkt Gebr. Vermeer onder de streep ook nog eens bijzonder betaalbaar. Zo lijkt het misschien voordeliger om voor het vervoer van uw 20 voet container een beroep te doen op een standaard verhuisbedrijf. Wij weten uit ervaring dat die het afleggen tegen ons materieel en de ervaring, opgebouwd in 30 jaar tijd. Neem daarom nu contact op, dan geven wij u graag een indruk van onze talrijke mogelijkheden.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top