skip to Main Content

Kantoorcontainers huren

Onze kantoorcontainers kunnen geleverd worden met meubilair voor bijvoorbeeld winkelruimte, kantine, extra kantoor, klaslokaal etc. Uiteraard zijn de containers aan te passen naar uw wensen. Wij verhuren kantoorcontainers welke zijn voorzien van:

  • 1 of 2 zijramen met rolluik
  • Verlichting
  • Ventilatie
  • Kachel
  • Stroomvoorzieningen

Aan de voorzijde en achterzijde van de container kunnen uw eigen reclameborden bevestigd worden.

Deze containers kunnen gestapeld worden en voorzien van loop bordes met trap. Tevens kunnen de containers ook horizontaal aan elkaar gekoppeld worden zodat er een groter ruimte gecreëerd kan worden. Wij kunnen deze kantoorcontainers leveren in 10 ft. en 20 ft. uitvoering. Het transport van de kantoorcontainers wordt uitgevoerd met eigen materiaal van Gebr. Vermeer Container Transport.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top