skip to Main Content

Controleer uw installatie met onze testgewichten

Veiligheid staat voorop. Als uw onderneming de beschikking heeft over een kraan of hijsinstallatie, dan moet deze met enige regelmaat worden getest. De ideale manier om dat te doen is met een testgewicht van Gebr. Vermeer Industrial Movements. Wij verhuren gekalibreerde testgewichten, in zwaarte variërend van 10 kilo tot wel 2.000 kilo. Vanaf 200 kilo zijn deze stapelbaar en voorzien van hijsogen. Zeer geschikt dus om, ook na een reparatie, kranen, hef- en hijsinstallaties te testen.

Binnen de scheepvaartindustrie zijn onze ijkgewichten populair om een hellingproef mee uit te voeren. Een schipper weet dan snel en op een efficiënte wijze of de stabiliteit van het schip in orde is. Heeft uw onderneming een weegbrug? Dan kan het geen kwaad om deze periodiek te ijken met onze testgewichten. Uw klant wil tenslotte zeker weten waar-ie aan toe is. Een testgewicht van Gebr. Vermeer Industrial Movements is gecertificeerd volgens de ISO 17025 norm, binnen de klasse M1. Het te verhuren assortiment gaat momenteel tot 60 ton.

Gebr. Vermeer, ook voor transport en plaatsing van testgewichten

Laat ons eveneens het transport van de testgewichten verzorgen. Wij leveren deze vanuit onze opslag in Tilburg. Gebr. Vermeer heeft hiervoor de beschikking over een up-to-date wagenpark. Dit varieert van een combo, bestelbus of bakauto met laadklep tot aan trekkers met opleggers of semidiepladers. Bij het plaatsen van een testgewicht op uw locatie kunnen wij eveneens assisteren. Met het oog daarop hebben wij de beschikking over (elektrische) heftrucks, ruwterreinheftrucks en autolaadkranen. Betreft het een kleine ruimte, dan hebben wij hulpmaterialen in huis waarmee we testgewichten te allen tijde op hun plek kunnen krijgen.

Gebr. Vermeer heeft sinds de jaren ’80 een reputatie hoog te houden waar het gaat om industriële verplaatsingen. In speciale transporten, zoals die van testgewichten, zijn wij helemaal thuis. De prijs zal u bovendien positief verrassen, die verzekering geven wij u blindelings.

Vul nu ons contactformulier in

Als u ook van deze voordelen wilt profiteren, vul dan ons contactformulier in. Vrijblijvend een offerte aanvragen kan ook, evenals een afspraak maken. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze uitgebreide mogelijkheden.

Ons aanbod aan testgewichten

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top