skip to Main Content

Gebr. Vermeer: containerhuur van diverse formaten

Extra ruimte bij uw pand of onderneming nodig voor spullen die u niet een-twee-drie meer gebruikt? Of gaat u een stap verder en verhuist u naar een andere locatie? In dit soort gevallen kunt u makkelijk en goedkoop een container huren bij Gebr. Vermeer Industrial Movements.

Wij verzorgen containerhuur van diverse formaten: 10 ft., 20 ft. tot de buitenmaat van 40 ft. Niet te geloven wat voor een zee aan ruimte u er hiermee bij krijgt. Het bezorgen van de lege container laat u ook aan ons over. En als die eenmaal vol is, zetten we ‘m dáár neer waar u dat wilt: op het eigen terrein of ergens anders. Wij hebben hiervoor altijd het meest geschikte materieel. Ook als een plek krap bemeten of moeilijk bereikbaar is.

Containerhuur met de mogelijkheid tot koop

Containerhuur is in meerdere opzichten een verstandig besluit. Wie hiervoor elders ruimte moet huren – denk aan een (garage)box of mini-opslag – is daarvoor vaak de hoofdprijs kwijt. Met containerverhuur kunt u op uw gemak uittesten of deze manier van opslag iets voor u is. Is dat het geval – wij twijfelen daar gaan moment aan – dan bestaat er bij Gebr. Vermeer Industrial Movements ook de mogelijkheid de container te kopen. Van een specialist in verhuur, verkoop en transport mag u rekenen op een gedegen advies. Met een ervaring van tientallen jaren, leveren wij te allen tijde maatwerk.

Wellicht overweegt u containerhuur om deze als werkplaats te gaan gebruiken. Wist u, in dit geval, dat het mogelijk is om hierbij meerdere exemplaren te schakelen? U creëert zomaar een aanvullende werkruimte van wel 30 m2 of meer. De verlichting en stroom brengt Gebr. Vermeer ook meteen aan. Eveneens handig is het om van een container een plek te maken waar uw rokend personeel terechtkan. In ons assortiment bevinden zich meer van dit soort specials. De container die u zoekt, zit er altijd bij!

Neem nu contact op

Een vrijblijvende offerte aanvragen voor containerhuur of direct een afspraak maken? Beide is bij ons mogelijk. Neem sowieso meteen contact op. We helpen u met alle plezier verder.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top