skip to Main Content

Verbouwen en ombouwen containers

In onze werkplaats passen wij containers aan en verbouwen deze voor diverse doeleinden (mobiele werkplaats, lascontainer, testcontainer, geïsoleerde container, noodstroom voorzieningsunit, container met luiken etc.

Wij verbouwen containers ook tot technische ruimte, kunnen extra ramen of deuren inbouwen, monteren makkelijk te bedienen veiligheidssloten, isoleren containers, etc. Ook kunt u terecht voor schadeherstel. Wij spuiten containers in uw gewenste kleur en wij hebben ook een mobiele technische dienst om ter plaatse reparaties uit te voeren.

We kunnen tevens containers ombouwen tot kantoorcontainer of magazijncontainer met lang materiaal rek.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top