skip to Main Content

Huur container altijd snelle en goedkope oplossing

Hebt u plannen om met de zaak ergens anders verder te gaan? Of hebt u misschien behoefte aan extra ruimte in uw eigen pand, bijvoorbeeld door de in onbruik geraakte inventaris tijdelijk op te slaan? In dit soort gevallen is een snelle en goedkope oplossing nabij: een huur container van Gebr. Vermeer Industrial Movements!

Bij ons vindt u (zee)containers in diverse volumes: 10 ft., 20 ft. of 40 ft. Het zal u verbazen hoe ongelofelijk veel spullen u hierin kwijt kunt. Behalve dat we u de lege container leveren, kunnen wij een volle ook weer voor u verplaatsen. Een prettig idee dat u daar geen omkijken naar heeft.

Ideaal, ook voor ombouw tot een extra ruimte

Zo’n huur container is niet alleen ideaal voor opslag. Denk ook aan de optie van aanvullende magazijnruimte, waarin u overzichtelijk de voorraad beheert. Behalve voor de huur van containers kunt u bij Gebr. Vermeer namelijk eveneens terecht voor de modificatie ervan. Laat deze door ons net zo gemakkelijk omtoveren in een kantoor, vergaderruimte of gelegenheid voor projectpresentaties. We kunnen er zelfs een verblijfplaats van maken voor gasten. Op uw verzoek spuiten wij de container bovendien in de gewenste (bedrijfs)kleur.

Overweegt u de container te gaan gebruiken als werkplaats? Dan is het interessant om te weten dat wij verschillende exemplaren kunnen schakelen. Daarmee creëert u zomaar een extra werkruimte met een oppervlakte vanaf 30 m2, compleet met verlichting en stroom. Worstelt u misschien met het nakomen van de rookvrije werkplek, zoals de Tabaks- en Rookwarenwet die voorschrijft? Voor rokend personeel maken wij van een huur container een rook container, voorzien van een open zijde met een vaste tafel. Bij de ‘specials’ van Gebr. Vermeer Industrial Movements treft u verder onze geïsoleerde opslagcontainers en open top containers aan. U vindt altijd waar u naar op zoek bent!

Huur container? Gebr. Vermeer!

Een keuze voor Gebr. Vermeer is een weloverwogen keuze. Bij ons geen verrassingen: afspraak is afspraak! Wilt u weten wat onze mogelijkheden voor een huur container zijn of de eventuele aankoop daarvan? Neem dan nu contact met ons op.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top