skip to Main Content

Industriële (de)montage

Gebr. Vermeer is actief op het gebied van montage, demontage en ontmanteling van machinelijnen, fabrieken en tankparken.

Wij zorgen voor een veilige uitvoering. Onze goed uitgeruste monteurs zijn dagelijks actief om allerlei soorten machines en installaties te demonteren en weer op te bouwen. Desgewenst of vereist kunnen wij stof beheersend demonteren en werken. Dan schermen wij ruimtes af met tijdelijk aangebrachte stofwanden opgebouwd uit folie of pvc-zeil, eventueel voorzien van ritsbare doorgangen zodat uw productieproces zo min mogelijk wordt verstoord.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top