skip to Main Content

Huur heftruck voor iedere klus op hoogte

Heeft u binnenkort eenmalig zware spullen te versjouwen? Gaat uw onderneming wellicht verhuizen en moet de boedel snel in een vrachtwagen kunnen worden geladen? Gebr. Vermeer Industrial Movements is hét adres voor een huur heftruck. Bij ons vindt u deze in diverse uitvoeringen, van de standaard modellen tot zeer speciale (elektrische) heftrucks. De hefcapaciteit loopt hierbij uiteen van 0,7 tot 18 ton. Welke klus u ook wacht, met onze heftruck verhuur komt u nooit voor verrassingen te staan.

Werken op hoogte? Denk ook aan een hoogwerker

Een huur heftruck legt u bij ons vast voor korte of langere periodes. U bepaalt dus zelf welk budget u hieraan wilt besteden. Want waar voor uw geld krijgt u altijd. Denkt u de heftruck nodig te hebben voor het werken op grote hoogte? Overweeg dan een hoogwerker. Deze verhuren wij ook en zijn bijvoorbeeld inzetbaar bij verschillende (de-)montagewerkzaamheden, of het keuren van hijskranen aan een plafond. Een combinatie van een huur heftruck én hoogwerker is wellicht ook een interessante optie.

Met voorzetapparatuur, die eveneens bij Gebr. Vermeer te huur is, verandert u een heftruck in een handomdraai in een multifunctioneel apparaat. Schuif bijvoorbeeld een hijsarm op de vork en ineens heeft u een mini-hijskraan, waarmee u snel aan de slag kunt. Eveneens bij ons verkrijgbaar zijn verlengvorken van diverse lengtes. Deze zijn prima te combineren met een huur heftruck die is voorzien van een drie- of vierdelige mast, met een afzethoogte tot 8 meter. Hecht u zelf ook aan veilig en hygiënisch werken? Dan is het goed om te weten dat onze onderneming HACCP-gecertificeerd is. Met het oog daarop hebben wij elektrisch uitgevoerde heftrucks aangeschaft met non-marking banden.

Huur heftruck? Dan snel naar Gebr. Vermeer!

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Gebr. Vermeer Industrial Movements voor u kan betekenen? Vraag ons in dat geval gerust naar de talloze mogelijkheden. U kunt hier contact met ons zoeken. Maar doe het vandaag nog, want de huur heftruck is een gewild product. Dan weet u in ieder geval zeker dat we er binnenkort één op uw terrein kunnen afleveren.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top