skip to Main Content

Met onze testgewichten ondersteunend zijn aan uw keuringsdienst.

Verhuur van gekalibreerde testgewichten met een gewicht vanaf 10 kg tot 2000 kg. Onze testgewichten zijn ISO 17025 gecertificeerd binnen de klasse M1. De testgewichten vanaf 200 kg zijn stapelbaar en voorzien van hijsogen.

Wij kunnen tevens het transport van de testgewichten verzorgen. Hiervoor beschikken we over een uitgebreid wagenpark van combo, bestelbus en bakwagen met laadklep tot trekkers met opleggers of semidiepladers.

Handling

Voor de handling van de testgewichten op locatie hebben wij de beschikking over (elektrische) pompwagens en heftrucks, ruwterreinheftrucks en autolaadkranen. Tevens stellen wij hoogwerkers beschikbaar voor het werk aan kraanbanen. Onze mensen (chauffeurs) beschikken over de volgende certificaten: VCA, heftruck-, hoogwerker– en bovenloopkraancertificaat en kunnen uw technische dienst terzijde staan met de handling van de testgewichten op locatie.

Testgewichten huren?

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top