skip to Main Content

Container verkoop van diverse formaten zeecontainers

Uiterst voordelig uw eigen zeecontainer in huis halen, is vanaf heden mogelijk bij Gebr. Vermeer Industrial Movements. Wij zijn een gerenommeerde specialist in container verkoop en verhuur. Denk u eens in wat een enorme mogelijkheden zo’n container u te bieden heeft. Uiteraard is het het meest gebruikte middel voor het vervoer van goederen over de wereldzeeën. U heeft bij onze container verkoop de keuze uit exemplaren van 10 voet, 20 voet en 40 voet. Wilt u eerst eens uitproberen hoe dit bevalt, dan huurt u er een of, nog voordeliger, schaft u een gebruikte zeecontainer aan.

Ideaal voor opslag of ombouw tot extra ruimte

Een container is echter ook ideaal voor (tijdelijke) opslag. Spullen waarvoor u binnen uw pand niet langer onderdak heeft, kunt u op deze manier kwijt zonder dat voor de langere termijn kostbare ruimte moet worden gehuurd. Is er genoeg plaats om een container op uw eigen terrein te plaatsen? Dan heeft u de opgeslagen goederen ook nog eens dicht bij de hand. Behalve voor container verkoop kunt u bij Gebr. Vermeer Industrial Movements ook terecht voor het laten aanpassen ervan. Laat uw container omtoveren in een kantoor, vergaderruimte, logeeradres of een gelegenheid voor projectpresentaties. Desgewenst spuiten wij de container in iedere denkbare kleur.

Als het om container verkoop of verhuur gaat, moet u bij Gebr. Vermeer zijn. Wij hebben een jarenlange ervaring hiermee. Ook als het transport van containers betreft. Hiervoor hebben wij een omvangrijk wagenpark dat ook de uit de kluiten gewassen zeecontainers snel én veilig van A naar B brengt. Zo zijn er wagens voorzien van een container zijlader, waarmee de zeecontainer eenmaal ter plekke direct naast de wagen kan worden gezet. Een aparte kraanwagen is niet nodig! Moeten de containers wat verder weg worden geplaatst, dan zetten we hiervoor zwaardere autolaadkranen met een groter bereik in.

Container verkoop of verhuur? Gebr. Vermeer!

Bij Gebr. Vermeer Industrial Movements komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wilt u weten wat onze mogelijkheden voor container verkoop of verhuur zijn, neem dan contact op. Voor die prijs mag u zich dit gemak niet ontzeggen.

Container kopen?

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top