skip to Main Content

Heftruck transport tot in de puntjes geregeld

Voor allesomvattend heftruck transport is Gebr. Vermeer Industrial Movements de plek waar u moet zijn. Of het nu gaat om het vervoer van de heftruck zelf of om een meeneem heftruck voor het laden en lossen van uw goederen, wij leveren het allemaal. Zo beschikken wij over heftruck opleggers en diverse heftruck diepladers en heftruck semidiepladers, met oprijkleppen en vanaf 35 centimeter vloerhoogte. Hebben u of uw medewerkers niet zo’n ervaring hiermee? Geen nood, onze geschoolde en ervaren heftruck bestuurders weten van de hoed en de rand.

Meeneem heftruck, ideaal bij laden en lossen

Bent u op zoek naar een transport met een meeneem heftruck, maak dan gebruik van onze Kooi Aap. Deze is te combineren met zowel open als met dichte opleggers. Ideaal, want hiermee kunt u direct met de lading aan de slag op het moment dat deze op de gewenste locatie wordt afgeleverd.

Ook dat maakt Gebr. Vermeer tot hét adres voor heftruck transport én verhuur. Wij hebben deze vorkliften in diverse types, van het standaard model tot enkele zeer specifieke en ook elektrische exemplaren. Ze variëren in capaciteit van 0,7 tot 18 ton. Welke klus er ook mee moet worden geklaard, met onze voertuigen bent u daar optimaal op voorbereid. U kunt bij ons een heftruck huren voor een korte of lange periode, als u bijvoorbeeld meer werkzaamheden voorziet.

Met voorzetapparatuur van Gebr. Vermeer Industrial Movements maakt u van een heftruck bovendien een multifunctioneel apparaat. U hoeft de voorzetapparatuur alleen maar over de vork te schuiven. Dat is voldoende voor een transformatie tot onder meer een mini-hijskraan. Wij leveren eveneens hijsframes en verlengvorken van diverse lengtes. Daarnaast kunt u bij ons manbakken krijgen, waarmee u van uw heftruck een metershoge werkplaats maakt. Handig, nu de Arbowet het werken op een ladder niet langer toestaat.

Gebr. Vermeer: uw partner in heftruck transport

Gebr. Vermeer Industrial Movements wil graag ook uw partner zijn op het gebied van heftruck transport en eventuele andere diensten. Wilt u dat ook, maak dan snel nader kennis met ons. U neemt hier eenvoudig contact op.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top