skip to Main Content

40ft container zeer voordelig kopen of huren

Wilt u ook de gemakken ervaren van een 40ft container? Dit is een van de containers die wereldwijd het meest worden gebruikt voor het vervoer van goederen, met name overzee. Maar door zijn omvang kan deze ook uitstekend dienen als opslagruimte. Bij Gebr. Vermeer Industrial Movements kunt u er een aanschaffen tegen een zeer voordelige prijs. Twijfelt u en zou u de 40 foot container eerst eens een tijdje willen uitproberen? Geen nood, bij ons bestaat eveneens de mogelijkheid om er één te huren. Dat is het gemak dat wij u als containerexpert graag aanbieden.

Uiteraard voldoet onze 40ft container aan alle richtlijnen en voorwaarden die aan het internationale goederenvervoer worden gesteld. Maar er zijn meer redenen waarom u het beste voor Gebr. Vermeer kunt kiezen. Wij zijn namelijk tevens in staat om de bak razendsnel te leveren. Hiervoor doen we een beroep op ons uitgebreid park met rollend materieel. Dit is onder meer voorzien van een container zijlader of een autolaadkraan. Het voordeel van eerstgenoemde is dat de unit bij aankomst op uw terrein direct naast de vrachtwagen kan worden neergezet. Moet de container wat verder weg worden gehesen, dan bieden onze autolaadkranen uitkomst.

Logistieke dienstverlener met een brok ervaring

We zeiden het hiervoor al, Gebr. Vermeer Industrial Movements is dé specialist in containers; of het nu om verkoop, verhuur of vervoer gaat. Naast de 40ft container zijn bij ons eveneens exemplaren verkrijgbaar van 10ft of 20ft. Al naar gelang uw behoeften zit de juiste container er altijd bij. De genoemde expertise hebben wij in 30 jaar tijd opgebouwd. We zijn een logistieke dienstverlener die helemaal thuis is in de omvangrijke transporten. Hierbij gaat het niet alleen om containers, maar ook om bedrijfsverhuizingen, machines tot zelfs boten. Het werk wordt verricht door personeel dat zowel vakkundig is als enthousiasme uitstraalt.

Vragen over een 40ft container? Gebr. Vermeer weet raad!

Mogen wij ook u van dienst zijn? Neem dan nu contact op met ons. Heeft u een vraag over de 40ft container? Idem dito. Onze specialisten staan u graag te woord.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top