skip to Main Content

Veelzijdige voorzetapparatuur heftruck? Gebr. Vermeer!

Met onze voorzetapparatuur een heftruck tot een multifunctioneel instrument maken? Gebr. Vermeer Industrial Movements heeft verschillende voorzetapparatuur, op maat gemaakt voor heftrucks. Te denken valt hierbij aan hijsarmen in diverse capaciteiten. Van uw heftruck een mini-hijskraan maken was nog nooit zo eenvoudig. U schuift onze speciaal geprepareerde constructie simpelweg over de vork van de heftruck en kunt snel aan de slag.

Maar Gebr. Vermeer Industrial Movements heeft nog veel meer voorzetapparatuur voor de heftruck. Bij ons kunt u ook hijsframes verkrijgen en bijvoorbeeld verlengvorken van diverse lengtes. Deze zijn op hun beurt dan weer optimaal te combineren met de diverse uitvoeringen heftrucks die een drie- of vierdelige mast hebben, met een afzethoogte tot 8 meter. Over werken op hoogte gesproken: wij leveren eveneens manbakken, waarmee u uw vorklift in een handomdraai omtovert in een metershoge werkplaats. Handig, nu de Arbowet niet langer toestaat om op een ladder te werken.

Ook voor het verhuur en transport van heftrucks

Bij Gebr. Vermeer Industrial Movements kunt u altijd terecht voor een verheffende oplossing. Wist u dat we naast voorzetapparatuur de heftruck ook zelf verhuren? Naast de standaard machines hebben wij in ons assortiment de beschikking over een aantal zeer specifieke heftrucks, met een capaciteit die uiteenloopt van 0,7 tot 18 ton. Ook verhuren wij elektrische heftrucks. Maar onze service gaat verder. Heeft u wel een heftruck nodig, maar weet u niet hoe u deze moet bedienen? In onze onderneming werken ervaren en geschoolde heftruckbestuurders. Uiteraard beschikken wij als internationaal erkende vervoerder voor het benodigde transport over diverse heftruck(semi)diepladers.

Gezocht én gevonden: voorzetapparatuur heftruck

U zocht op ‘voorzetapparatuur heftruck’ en komt niet voor niets uit op de site van Gebr. Vermeer Industrial Movements. Als het gaat om de verantwoorde en toch scherp geprijsde verplaatsing van omvangrijke (verpakte) materialen is er maar één adres: het onze. Wij kunnen bogen op een ervaring van vele jaren en weten waar we het over hebben. Zeker als het gaat om voorzetapparatuur, heftruck verhuur en bediening.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top