skip to Main Content

Intern transport van A tot Z? Gebr. Vermeer!

Moeten er machines en installaties of delen daarvan binnen uw bedrijf of bedrijfsterrein worden verplaatst? Gebr. Vermeer Industrial Movements kan u hierbij uitstekend van dienst zijn. Wij hebben zowel de tools als de gecertificeerde medewerkers om zo’n intern transport tot in de puntjes uit te voeren. We doen bovendien niet enkel het vervoer, maar kunnen u ook een eventuele demontage van het materiaal uit handen nemen. Plus natuurlijk de montage als de spullen op de plaats van bestemming staan. Wij regelen het voor u van A tot Z, stipt en volgens de met u gemaakte afspraken.

Voor het intern transport van kostbare apparatuur, machinerieën of volumineuze objecten heeft Gebr. Vermeer Industrial Movements veel materieel in huis. Daarbij hebben wij veel ervaring in de verplaatsing ervan vanuit krappe of moeilijk bereikbare ruimtes, verdiepingen, kelders, et cetera. Of juist hier naartoe. Wij kunnen daarvoor een beroep doen op onder meer hefvijzels, roltanks, hijsportalen, kettingtakels, luchtkussens en glijsystemen.

We take care of your machinery

De veiligheid van uw en ons personeel komt hierbij altijd op de eerste plaats. Bij Gebr. Vermeer kunt u er zeker van zijn dat onze medewerkers met het oog hierop zijn getraind en niets aan het toeval overlaten. Met een geschiedenis die teruggaat naar het midden van de jaren ’80, haalt u met ons sowieso een bedrijf in huis dat zeer ervaren is in industriële verplaatsingen. Ons motto – We take care of your machinery – maken we dan ook keer op keer waar. Niet alleen als het gaat om intern transport, maar ook op nationaal én internationaal niveau.

Vraag nu een offerte aan voor intern transport

Alle reden dus om bij Gebr. Vermeer Industrial Movements een vrijblijvende offerte aan te vragen. U verplicht zich daarmee tot niets, maar krijgt toch een indruk van de kosten van een intern transport. En die zullen u aangenaam verrassen, dat is een ding wat zeker is. Dus twijfel niet en neem vandaag nog contact op met onze onderneming. We helpen u graag bij een interne verhuizing, zodat u op een veilige manier snel weer operationeel bent.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top