skip to Main Content

Hét adres voor betaalbaar zwaar transport

Heeft u dringend behoefte aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in zwaar transport? Goed nieuws, u bent nu beland op de website van Gebr. Vermeer Industrial Movements. Onze naam zegt het al: wij zijn dé expert in industriële verplaatsingen. Laat ons het complete vervoerstraject verzorgen, inclusief vergunningen en begeleiding. Naast een zwaar transport kunt u bij ons eveneens terecht voor technische of speciale transporten. U verzekert zich van een hoge kwaliteit en veiligheid, voor een betaalbare prijs. Daarnaast zijn wij aantoonbaar flexibel en betrouwbaar: afspraak is afspraak.

Uw lading met ons wagenpark snel op iedere plek

Hoe zwaar of volumineus uw vracht ook is, hoe lastig de obstakels die onderweg overwonnen moeten worden; met een transport van Gebr. Vermeer komt het allemaal in orde. Laat ons al uw zorgen uit handen nemen. Met een omvangrijk wagenpark en diverse speciale voertuigen, weten wie ieder zwaar transport probleemloos en efficiënt uit te voeren. Uw lading is snel op iedere gewenste bestemming.

Voor zwaar transport heeft Gebr. Vermeer Industrial Movements onder andere de beschikking over (semi)diepladers en eurodiepladers: ideaal voor bijvoorbeeld een hogere lading. Als die minder hoog is, zijn onze semidiepladers een uitkomst. Tevens zetten wij eurodiepladers in, waarmee we gemakkelijk met grootschalige transporten kunnen manoeuvreren. We hebben hierbij eveneens oog voor het tot een minimum beperken van overlast voor de omgeving. Uw en onze goede naam zijn ons heel wat waard!

Zwaar transport? Gebr. Vermeer is van alle markten thuis

Gebr. Vermeer Industrial Movements is van alle markten thuis. Wij zijn een internationale dienstverlener op het gebied van zwaar transport, waaronder ook machine– en boottransport. Betreft het exportzendingen, dan kunnen onze ervaren medewerkers deze op de juiste wijze verpakken, inkratten in op maat gemaakte kisten en stuwen in (zee)containers. Uiteraard zijn wij ook een erkend adres voor bedrijfsverhuizingen. Klanten kunnen daarnaast gebruikmaken van diensten als het verrichtten van industriële (de)montages en de huur van containers, heftrucks en testgewichten.

Overtuigd dat u bij ons aan het juiste adres bent? Dat vinden we heel fijn om te horen. Neem direct contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top