skip to Main Content

Industriële verhuizingen, dat is ons specialisme

Wie kun je het beste inschakelen voor industriële verhuizingen? Mogen wij ons even aan u voorstellen: Gebr. Vermeer Industrial Movements. De naam zegt het al: wij zijn gespecialiseerd in industriële verhuizingen. Of het nu gaat om een bedrijfsverhuizing, machinetransport, boottransport, intern transport of een andersoortig speciaal transport, u kunt ons op vele manieren inzetten. Wij werken met gecertificeerd personeel, dat veel vakkennis heeft en welk karwei dan ook altijd tot een goed einde brengt. Duur? Laat u aangenaam verrassen door onze tarieven. Onder de streep bent u zeer voordelig uit.

Gebr. Vermeer ontzorgt u compleet

Allereerst maken we een werkopname; hierin worden werkzaamheden, knelpunten en tijdschema’s in beeld gebracht. Wist u dat wij eveneens de (de)montagewerkzaamheden voor onze rekening kunnen nemen? Indien gewenst leveren we een pand veegschoon op. Ook over de verzekeringen hoeft u zich het hoofd niet te breken, die regelen wij! Gebr. Vermeer Industrial Movements ontzorgt u compleet bij industriële verhuizingen. Hadden we al genoemd dat wij tevens de (tijdelijke) opslag regelen van uw machines en voorraad? Ons doel is om bedrijfsprocessen niet of nauwelijks door de verhuizing te laten beïnvloeden en een onverhoopte stilstand zo kort mogelijk te laten duren.

Keer op keer toont Gebr. Vermeer Industrial Movements zich een betrouwbare partner als het om industriële verhuizingen gaat. U profiteert van de berg aan ervaring die wij hiermee in tientallen jaren hebben opgedaan. Onze kundige (machine)transporteurs schatten mogelijke problematische situaties uitstekend in en komen de met u gemaakte afspraken tijdig na. Wij zijn een onderneming met een grote variëteit aan verhuismaterieel zoals kraanwagens, heftrucks en hijsportalen. Tevens hebben we diepladers, mochten er volumineuze installaties of objecten moeten worden vervoerd. U heeft dus de garantie niet voor onaangename verrassingen te komen staan.

Vraag nu een offerte aan voor industriële verhuizingen

Twijfel niet en vraag direct een offerte aan bij ons voor industriële verhuizingen. U zit nergens aan vast, maar krijgt wel een goed beeld. Neem hier contact op met Gebr. Vermeer Industrial Movements in Tilburg. We helpen u met alle plezier, zodat u snel op uw nieuwe locatie uw eigen plannen kunt waarmaken.

Over

Uw specialist voor logistieke dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistieke dienstverlener op het gebied van technisch transport en diensten. In de loop der jaren is Gebr. Vermeer uitgegroeid van een transportbedrijf tot een professioneel en vooruitstrevend bedrijf.

Daarnaast leveren wij aanverwante diensten die je allemaal kunt bekijken op onze diensten pagina. Ons motto is: We take care of your machinery. Ons team van professionele medewerkers is u dan ook graag van dienst om dit waar te maken.

Stel uw vraag

Back To Top